Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#171: Försvarsrapport, Malmökaoz och hjälten Rittenhouse SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-08-30
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens fullspäckade program blir det kommentarer om Försvarshögskolans rapport ”Från Nordiska motståndsrörelsen till alternativhögern”. Dessutom allt om USA och Malmö med Nordic Frontier-Andreas som gäst.

Under förra söndagens avsnitt av Radio Nordfront gästade gatukonstnären Dan Park för att berätta om en planerad koranbränning i Malmö, som han skulle genomföra med den danske partiledaren Rasmus Paludan. I sista sekund drog dock Malmöpolisen in tillståndet för manifestationen, som dock genomfördes ändå. Paludan stoppades vid svenska gränsen och fick ett tvåårigt inreseförbud. Men några av hans partikamrater genomförde en koranbränning och en fotbollsmatch med en koran vilket ledde till att de greps misstänkta för hets mot folkgrupp.

Händelsen ledde till omfattande kravaller i Malmö under natten till lördagen och de ska även i någon mån ha fortsatt under natten till söndagen. Ikväll kommer turerna kring koranbränningen återigen att diskuteras i Radio Nordfront. Har RN-panelen ändrat åsikt i frågan? Är det rätt eller fel väg att gå?

Dessutom diskussioner utifrån händelserna i USA och Tobias Lindbergs artikel Rittenhause gjorde inget fel!, som förstås handlar om 17-årige Kyle Rittenhouse. Han sköt i veckan  ihjäl två antifascister och sköt av armen på en tredje som försökte angripa honom i samband med BLM-kravaller i Kenosha, Wisconsin.

Till hjälp tar vi också Andreas Johansson från Nordic Frontier, som kommer att berätta mer om den politiska utvecklingen i USA.

Kyle Rittenhouse.

Avslutningsvis kommer man förstås att analysera den orwellianska rapporten Från Nordiska motståndsrörelsen till alternativhögern, som släpptes av Försvarshögskolan under veckan och som bland annat refererar till flera gamla Radio Nordfront-avsnitt.

VECKANS RN-MEM:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#171: Försvarsrapport, Malmökaoz och hjälten Rittenhouse SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Om Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-08-30 15:14