Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#174: Förbudet i Finland, Tommie Lindh och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-09-27
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll gästar Neo-Mike från Nordic Frontier för att diskutera förbudet i Finland. Dessutom diskussioner om Tommie Lindh-fallet och Digitalt motstånd med Robert Eklund.

Under veckan kom den finska Högsta domstolens besked: Polisstyrelsens yrkan om att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen i Finland beviljades. Ikväll gästar därför finländaren Michael ”Neo-Mike” Hovila från Nordic Frontier för att berätta mer om förbudet.

Dessutom blir det förstås snack om åtalet mot sudanesen Abubaker Mohamad Awad som misstänks för mordet på Tommie Lindh. Nordfront har under veckan bland annat kunnt avslöja att Abubaker har dragit rasist-kortet i utredningens slutskede och att åklagare Stina Sjöqvists politiska aktivism i fallet fortsätter.

Sist men inte minst blir det ett nytt Digitalt motstånd med Radio Nordfronts IT-guru Robert Eklund.

Missa inte det!

VECKANS RN-BILD:

Från Finland tidigare i veckan. Man kan förbjuda en organisation men inte dess idéer.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#174: Förbudet i Finland, Tommie Lindh och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Om Radio Nordfront

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-09-27 15:58