Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#202: Leve Palestina och krossa sionismen! – Ahmed Rami gästar SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-05-16
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll diskuterar Radio Nordfront förstås situationen i Palestina. Gästar gör Ahmed Rami som länge drev Radio Islam.

Under veckan har våldsamheter brutit ut i Palestina mellan den sionistiska ockupationsmakten och den arabiska ursprungsbefolkningen. Situationen är mer allvarlig än på ett decennium och många varnar nu för ett fullskaligt krig.

Ikväll gästar Ahmed Rami som tidigare drev sajten Radio Islam. Rami är känd för sina stora kunskaper om sionism och judisk makt och gästade nyligen Mimers Brunn på Nordisk Radio. Tillsammans med Radio Nordfront-gänget kommer Rami att gå igenom vad som händer just nu i Palestina, bakgrunden till händelserna och vad som kanske kommer att ske i framtiden.

LÄS ÄVEN: Leve Palestina, krossa sionismen!

Radio Nordfront kommer också att uppmärksamma årsdagen av mordet på Tommie Lindh.

Dessutom blir det diskussioner om språkliberalism kontra språkkonservatism: Finns det ett värde i att inte reformera skriftspråket eller bör detta anpassa så långt som möjligt efter hur vi talar?

VECKANS RN-MEM:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på när Ahmed Rami gästade Mimers Brunn:

Pär Öbergs Veckans NS-tips:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


Prenumerera på Radio Nordfront med RSS

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront


  • Publicerad:
    2021-05-16 15:03