Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#115: Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten

Av Redaktionen, 2019-04-07
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront att tillgodose den abstinens som kanske infunnit sig hos en del av er. Och Öberg.

Veckans RN-memer:

Veckans RN-minnen:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Bonnie Tyler – Total Eclipse of the Heart. Radio Nordfront tar dock avstånd ifrån vissa delar av musikvideon som exempelvis då de halvnakna männen springer in vid 3:47 för att dansa i ring på ett suspekt vis runt Bonnie.

Några av kvällens ämnen:

  • Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar för att berätta om gårdagens offentliga aktion i Köpenhamn, Danmarks huvudstad.
  • Simon Holmqvist kommer att HUGGA SVÄRDET i diverse dekadenta dejting-appar. Flera av dessa dejting-appar ägs av judisk makt-rörelsen. Hur påverkar dejting-kulturen folket och framförallt den redan växande spänningen mellan könen? Dessutom har han fått brev ifrån Säkerhetspolisen. Men vad stod det i brevet?
  • Pär Öberg har återigen lackat ur på en judisk makt-NGO som skumraskat ihop en undersökning som menar på att 98 procent av svenskarna tror på det som av judisk makt-rörelsen kallas för ”Förintelsen”.
  • Martin Saxlind har kikat på tv-programmet Uppdrag Granskning som nu senast gick in på att mer och mer tyder på att många av de lyssnat på pk-media och ”bytt kön” nu kommit att ångra sig.
  • Tobias Lindberg gör ett UTRIKESSVEP där han går igenom det viktigaste som skett med utrikespolitiken, ett ämne som ligger RN-panelen varm om hjärtat. Denna gången blir det USA, Syrien och Venezuela.

Tack till 5 st som donerat! 🙂

Andreas Svensson

Jens

Mauritz

Martin E: Meddelande ”det är enklare att betala med bitcoin än med paypal, skärp er nu (((tjuvlyssnare))) och börja donera!”

Jan Hjelm

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#115: Köpenhamn, dejting-appar och könsbyten” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2019-04-07 17:18