RADIO NORDFRONT. Under kvällen kommer Radio Nordfront att köra en lättsam uppesittarkväll där vi kommer att ringa upp gäster och ta emot inkommande samtal.

radionordfront_godjul

Under aftonen har Radio Nordfront en uppesittarkväll där Radio Nordfronts medarbetare Pär Öberg utlovat en ”lättsam” stämning (engelskans: ”laid back”).

Även de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och den semi-faste medarbetaren Tobias Lindberg från Informationskriget.se kommer att medverka.

Uppringda gäster, donatörer och folk som ringer in (telefonnummer 02 -1495 1889):

Radio Nordfront kommer att ringa upp gäster från hela Norden, och även försöka nå folk som har donerat under årets gång.

För första gången kommer även lyssnare erbjudas att ringa in, vi kommer dock hålla samtalen relativt korta så att vi har möjlighet att prata med många lyssnare under kvällens gång.

Tänk på att du själv är juridiskt ansvarig för dina uttalanden, så säg inget olagligt.

Låt att värma upp med:

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen:

Listen to ”RN DIREKT#14: Uppesittarkväll med Radio Nordfront” on Spreaker.

Listen to ”RN DIREKT #14,5: Avtackning uppesittarkväll” on Spreaker.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-12-23 15:59