TYSKLAND. Den tyske fredsmäklaren Rudolf Hess blev mördad av brittiska agenter, det visar nu dokument som har blivit offentliga genom ”Freedom of Information Act”.

Hess copy
Rudolf Hess avled den 17 augusti 1987, han blev 93 år gammal.

Sedan den dagen Adolf Hitlers andre man, Rudolf Hess, hittades hängd har nationella och frihetstörstande människor vetat sanningen, att Hess inte hängde sig själv. Nu har sanningen kommit fram genom tidigare hemligstämplade dokument. Dokumenten visar att den läkare som behandlade Hess gav utredarna namnen på två brittiska agenter som skulle mörda nationalsocialisten. Läkarens uppgifter mörkades dock och försvann. Motivet till mordet ska ha varit att britterna inte ville att Hess skulle läcka ut uppgifter om andra världskriget.

Hess greps av britterna våren 1941 då han flög till Storbritannien för att mäkla fred. Han dömdes sedan i Nürnbergrättegången till livstids fängelse för ”planerande av anfallskrig och brott mot freden”.

En annan som alltid har hävdat att Hess blev mördad är hans son Wolf Hess, som tyvärr inte längre lever och därför inte får se mordet på sin far bli uppklarat. Wolf Hess avled den 24 October 2001.


Wolf Hess skrev tre böcker om sin far.

Källa:
Adolf Hitler’s Nazi deputy Rudolf Hess ‘murdered by British agents’ to stop him spilling wartime secrets


  • Publicerad:
    2013-09-10 17:52