RUBELREGN. Den ryska björnen har landstigit i Sverige med en portfölj full med pengar.

Judisk makt-medierna i Sverige har nyligen lanserat en spännande konspirationsteori (HÄR och HÄR) om att Ryssland och den onde Putler delar ut rubel till den nationella kampen i Sverige. ”Beviset” för detta är att nationella i Sverige har kontakt med ryska personer, och alla ryssar älskar Putin – även dem som kämpar mot honom – enligt Bonnier-media.

Nordfront var på plats under mötet och kan avslöja att det både delades ut rubel och dracks vodka under trevliga och glada former.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-11-24 21:03