INRIKES. Under lördagen besökte Sofie nattklubben Babel i Malmö för en kväll med vänner och dans. Denna förvandlades till en mardröm på grund av en ”man” i 25-årsåldern som tafsade på henne och när hon reagerade starkt på detta svineri slogs hon blodig i huvudet med en flaska.

Det var i lördags kväll som Sophie, 19, var ute på nattklubben Babel för en helkväll med vänner och dans. Det hela började bra och trevligt men efter ett tag kände hon hur någon sliter i henne och när hon vänder sig om står en ”man” och stirrar på henne.

— Jag vände mig om igen. Då kände jag hans hand på min rumpa och mellan mina ben, berättar Sophie om händelsen.

I ett inlägg på sociala medier berättar Sophies tvillingsyster Amanda vad som hände därefter:

”Hon svarar med att slå bort det tafsande svinet och då får hon direkt motta knytnävsslag. Sophie försöker då gå bort från dansgolvet men känner plötsligt hur någonting krossas mot hennes huvud. Det är samma vidriga man som då alltså krossar en flaska mot hennes huvud”, skriver Amanda på sin Facebooksida.

Ytterligare en skadad kvinna

Nils Norling vid Malmöpolisen berättar för Samhällsnytt att två kvinnor blev skadade vid misshandeln.

— Det ska ha varit en flaska som har använts. Den har splittrats i samband med det där och skadat ytterligare en kvinna på platsen, säger han.

Polisen har inlett en förundersökning om ett fall av grov misshandel och ett fall av vållande till kroppsskada men än har ingen gripits för våldsbrotten, trots nolltolerans mot våld från Babels sida samt vakter och många besökare på plats. Polisen har heller inte lyckats säkra några spår från brottsplatsen.

”Mannen” beskrivs av Sophie som cirka 25 år gammal, 175 centimeter lång, kraftigare kroppsbyggnad, mörkt hår och mörka kläder.

Var vakterna befann sig när de grova övergreppen skedde, trots allt tal om nolltolerans mot våld och hot är i nuläget oklart.

Källa:
Sophie, 19, försvarade sig mot tafsare på krogen – slogs blodig med flaska


  • Publicerad:
    2018-01-31 12:45