SVERIGE. Igår tog den adopterade sydkoreanskan Tove Lifvendahl, tidigare kommunikationschef på Svenskt Näringsliv, över rollen som politisk chefredaktör för tidningen Svenska Dagbladet. Ett av hennes stora mål är att propagera för massinvandring.

tove

I en intervju som publicerades av SvD uttrycker hon följande:
”Kunskapssamhället är något helt annat än industrisamhället och eftersom kunskap bärs av människor så gäller det att ta vara på allas vår gemensamma kunskap. Att då försöka snäva in frågan och tala om landsgränser håller inte. Det handlar istället om hur vi ska få människor att vilja komma till Sverige, vara här och dela med sig. Hur ska vi se till att de som kommer hit kan blomma här? Det är utmaningen.”

Tove Lifvendahl har tidigare skrivit en bok om Rosengård där hon bland annat försöker framföra vikten av att främlingarna inte ska behöva anpassa sig efter den nya nationens etikettsregler. Utöver att vara författare är hon även en aktiv ”liberal moderat”. Hon har bland annat varit en framstående förespråkade inom det moderata partiet för en än mer liberal linje när det kommer till invandringsfrågor.

Den nye politiske chefsredaktören uppger att hon tänker använda sig av sin nya arbetsroll för att skapa en opinion för ökad invandring.

Källa:
Moderaterna har blivit både makten och systemet


  • Publicerad:
    2013-08-06 21:02