Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Man häktad misstänkt för mord på 18-årig flicka i Höör

INRIKES. En 25-årig man har häktats, misstänkt för mord på den 18-åriga flicka som hittades död på onsdagen. Mannen har erkänt att han berövat flickan livet men nekar till brott då det inte var hans avsikt.

Kamparbete i Höör och Hörby kommun

Under torsdagen var Motståndsrörelsen i Höör och Hörby kommun. Man delade ut flygblad i Sätofta, Gamla Bo, Ludvigsborg och Röinge. Man satte även upp en hel del klistermärken samtidigt som fiendepropaganda avlägsnades. Bli den kämpe du är ämnad att vara, sitt inte och tro att dagens problem kommer att lösa sig av sig självt! Anslut […]

Flygbladsutdelning Höör

På lördagen samlades aktivister ur Näste 3 för att sprida Motståndsrörelsens budskap i Höör. Efter att flera flygblad delats ut avrundades aktiviteten efter någon timme.

Invandrargäng bakom stök och grov misshandel i Hörby

HÖÖR. Skånska dagbladet skrev i måndags förra veckan om de oroligheter som den senaste tiden varit i Hörby och om hur två svenska män hade blivit rätt ordentligt misshandlade under natten till lördagen av ett stort gäng. Inledningsvis avslöjade artikeln att gänget bestod av invandrare, men efter någon dag togs denna information bort.