HÖÖR. Skånska dagbladet skrev i måndags förra veckan om de oroligheter som den senaste tiden varit i Hörby och om hur två svenska män hade blivit rätt ordentligt misshandlade under natten till lördagen av ett stort gäng. Inledningsvis avslöjade artikeln att gänget bestod av invandrare, men efter någon dag togs denna information bort.

hörbyMannen på bilden och hans kompis var på väg hem efter ett krogbesök när de blev påhoppade och misshandlade av ett gäng invandrare. Misshandeln föregicks av ett kort munhuggande. De misshandlade männen uppger att det var omkring tio personer som gav sig på dem och att flera av dem var maskerade. En som bevittnade det hela talar om åtta personer.

De två männen blev nedslagna och gänget fortsatte att slå och sparka på dem när de låg. Tillhyggen användes även. Den mest skadade av de två uppger att det till slut svartnade för ögonen på honom.

Allt detta rapporterades först på ett väldigt bra sätt av Skånska dagbladet i en artikel som inledningsvis även tog med att gänget hade bestått av ”invandrarkillar”, men efter någon dag hade denna information tagits bort.

Här kan ni se hur artikeln ursprungligen såg ut och här kan ni se hur den såg ut efter ändringen.

Före

Före

Efter

Efter

När vital information plockas bort från en artikel som denna blir stycken som nedanstående citat svåra att förstå.

Alla jag känner är så förbannade. Det är en hemsk stämning i byn nu. Det är bara en tidsfråga innan det urartar ordentligt.
Ansvariga måste ta tag i situationen, menar Jens.
….
Det måste hända något nu. Det drar runt stora gäng på byn, speciellt kring Nya torg, de är där kvällar, nätter och helger. Alla tycker det är obehagligt. Min flickvän går inte själv på byn när det är mörkt. Antingen kör jag henne eller går med henne.

Självklart kan många läsa mellan raderna och förstår sålunda vad den misshandlade mannen pratar om när han säger att det bara är ”en tidsfråga innan det urartar ordentligt” och vilka han syftar på när han säger att det drar runt ”stora gäng på byn”, men samtidigt är det många hjärntvättade som inte förstår och därför är det viktigt att sprida vidare den korrekta informationen som etablissemanget anstränger sig så för att undanhålla oss.

Senare greps fyra av gärningsmännen och av dessa blev två 18-åriga män häktade under tisdagen förra veckan misstänkta för grov misshandel.

Informationskriget.se hoppas att alla verkligen är så förbannade som mannen i artikeln säger, så att kanske Hörby kan bli den ort som blir först med att på skarpen ”säga ifrån” mot det som sker. Saken är, att om det inte blir Hörby så blir det snart någon annan svensk ort som får nog och när det sker så kommer världen dra sig till minnes att vi nordeuropéer är tålmodiga och snälla och så … Ända tills vi inte längre är det.

Artikeln är ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källor:
Misshandlad: ”Det måste hända något nu”
Två 18-åringar häktades för grov misshandel


  • Publicerad:
    2017-01-19 22:00