Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Invandrargäng bakom stök och grov misshandel i Hörby

HÖÖR. Skånska dagbladet skrev i måndags förra veckan om de oroligheter som den senaste tiden varit i Hörby och om hur två svenska män hade blivit rätt ordentligt misshandlade under natten till lördagen av ett stort gäng. Inledningsvis avslöjade artikeln att gänget bestod av invandrare, men efter någon dag togs denna information bort.

The Eagle Caste

POESI. Väckta av lögnare och tjuvar börjar männen långsamt återvända. Som knopparna om våren förebådar det vinterns ofrånkomliga slut. Bara från män som kämpar för sitt folk, kliver sanna ledare fram. Deras medfödda kärlek för ätten försäkrar oss att denna kärlek aldrig dör eller att en ledares kärlek någonsin kan köpas.

Våldtäkt på närmast medvetslös kvinna gav två års fängelse

MÅNGKULTUREN. Både Nordfront och Informationskriget har tidigare skrivit om fallet där en syrier våldtog en närmast medvetslös kvinna i Skövde. I och med att domen i ärendet har kommit återpublicerar vi en ny artikel från Informationskriget där vi bland annat kan presentera namn och bild på våldtäktsmannen.

Julens, Lucias och Midsommarens hedniska ursprung

VÅRA HÖGTIDER. Med tanke på debatten kring Lucia och hur etablissemanget försöker hävda att våra högtider inte har sitt ursprung i Norden återpublicerar vi en artikel från Informationskriget som tar upp Lucia, julen och midsommarfirandets nordiska och hedniska rötter.

Ännu en dödad i ett allt våldsammare Sverige

VÅLDSUTVECKLINGEN. En allvarligt skottskadad man hittades under natten i området Söderkulla utanför Malmö och fördes till sjukhus där han senare avled. Nordfront återpublicerar här en artikel om ett allt våldsammare Sverige, en verklighet som de styrande gör allt för att dölja.

Gavin McInnes vill inte säkra en framtid för vita barn

ALTERNATIVMEDIA. Det finns gott om alternativ media idag och även om det ibland framställs som en enhetlig rörelse är det uppenbart att inte alla har precis samma agenda. Nordfront återpublicerar här en artikel i ämnet av Tobias Lindberg på Informationskriget.