HYCKLERI. Den grupp av afroamerikaner som kidnappade och torterade en vit utvecklingsskadad man försvaras i CNN-debatt.

misshandel1

Skärmdump från Youtubeklippet där man kan se hur en kidnappad vit man torteras.

Nordfront har tidigare rapporterat om händelsen där ett gäng med afrikanskt ursprung kidnappade och torterade en vit utvecklingsskadad man i Chicago i USA. Händelsen, som livesändes på Brittany Herrings Facebook-konto, lades senare upp som en 25 minuter lång film på Youtube.

I filmen kan man höra när gärningsmännen sa ”fan ta vita människor” och ”fan ta Trump” samtidigt som de skrattar när de skär offret med kniv, bränner honom med cigaretter och utdelar flera sparkar mot honom.

I en paneldebatt på CNN sa Demokraternas strateg och och CNN:s politiska kommentator Symone Sanders, av afrikanskt ursprung, att händelsen inte kan rubriceras som hatbrott.

Programledaren Don Lemon, även han av afrikanskt ursprung, försöker att bagatellisera händelsen med följande uttalande: ”Jag tror inte det ondska. Jag tror att dessa är unga människor och jag tror att de har fått dålig uppfostran. Jag menar, vem uppfostrar dessa ungdomar? Jag har ingen aning om vem som uppfostrar dessa ungdomar”.

Vidare i debatten försöker Sanders att lägga skulden på vita för slaveriet i Amerika, som ett försvar för gängets ageranden. Det är inte första gången som Sanders hetsar mot vita under en CNN-sändning. En liknande händelse inträffade tidigare i år.

Se klippet nedanför:


  • Publicerad:
    2017-01-08 12:45