USA. Ett Twitter-meddelande från nyhetskanalen CNN har orsakat en storm i sociala medier efter att den antyder att vita borde sluta att föda barn.

Meddelandet har lett till en kraftig reaktion i sociala medier och en tråd om händelsen har fått stor uppmärksamhet på Donald Trump-sidan på nätsajten Reddit. Responsen på meddelandet är ett exempel på att allt fler vita européer vaknar upp till det anti-vita budskapet som sprids i massmedia.

Den mest gillade kommentaren är följande:

Jag tror att jag har blivit redpilled! (rasmedveten, red.anm) Jag har hört historier från vänstersidan om hur det är att få egoistiska och destruktiva barn, etc. Jag trodde aldrig att målet var att bli av med vita människor.

Meddelandet följdes upp av en annan användare som skrev:

Det är också orsaken till att bara vita människor blir tvingade till att ta in miljoner av migranter från den tredje världen som inte har någon chans till att assimileras in i våra samhällen. Målet är att förstöra det europeiska samhället och den vita rasen.

Även på CNN:s eget Twitter-konto har negativa kommentarer och anklagelser om att CNN aktivt arbetar mot familjen haglat in. Klicka här för att se andra exempel på artiklar där massmedia uppmanar unga till att inte få barn. Notera också hur alla illustrationsbilder endast visar vita människor.

Källa:
CNN oppfordrer hvite til å ikke få barn


  • Publicerad:
    2017-02-16 11:35