MÅNGKULTUREN. Efter journalisten Felicia Stadlings uppmärksammade inlägg på Facebook om att flera män tafsade på henne när hon för två månader sedan var på nattklubb så har det skrivits en hel del i medierna om problemet med mäns tafsande. Ännu mer har det blivit efter att en av männen åtalades i torsdags, men nästan inga medier har nämnt att mannen är medborgare i Irak.

irakier-atalas-tafsade-felicia-stadling-010

Det var natten mot den 6 november som journalisten Felicia Stadling och flera andra kvinnor blev sexuellt ofredade på en nattklubb i Lidköping av flera olika män.

Felicia Stadling berättade två dagar senare i ett inlägg på Facebook att hon hade blivit daskad i rumpan av två olika män under kvällen, att en tredje hade hållit fast henne på dansgolvet och att fjärde hade passat på att smeka hennes underliv bakifrån utanpå hennes trosor när hon stod i kön till garderoben. Senare polisanmälde hon två av männen.

Här om dagen åtalades en 34-årig irakisk man vid Skaraborgs tingsrätt för att ”oinbjuden ha tryckt sitt könsorgan mot Felicia Stadlings bakdel på dansgolvet, samtidigt som han greppade henne om midjan” samt för att vid ett annat tillfälle ha greppat ”henne mellan benen och smekt hennes könsorgan utanpå trosorna”. Förutom det han gjorde mot Felicia Stadling så gäller åtalet även sexuellt ofredande av tre andra kvinnor samt ofredande och misshandel mot två andra kvinnor.

Bland annat har SVT, GP och flera andra medier skrivit om detta, men bara några få alternativmedier som t.ex Fria Tider har nämnt något om det som är så vanligt vid sexuella ofredanden som dessa, att mannen som gjorde detta är en arab. Inte ens Felicia Stadling själv nämner något om detta.

Här kan den som vill läsa åtalet som visar vad den irakiske mannen har gjort mot dessa sammanlagt sex kvinnor.

Förutom att vara överrepresenterade vid sexuella ofredanden så är män från Mellanöstern och Afrika även överrepresenterade vid grova vålds- och sexualbrott. Bevisen som finns för detta i statistiken och forskningen samt vad vi som folk och nation måste göra om vi vill få ordning på Sverige kan ni läsa mer om i inlägget ”Vad som måste göras” på Informationskriget.

Något som jag inte har sett nämnas någon annanstans är att alla kvinnorna som blev utsatta är etniskt svenska kvinnor. I vart fall verkar de vara det utifrån namnen i åtalet och bilderna av dem på sociala medier. Även detta, att män från Mellanöstern och Afrika ger sig på etniskt europeiska kvinnor när de tafsar, kränker, misshandlar och våldtar, är väldigt vanligt.

Här kan den som vill läsa Felicia Stadlings första inlägg på Facebook om vad hon råkade utför. Här kan det hon skrev efter att mannen hade åtalats läsas. Om utifall hennes poster skulle försvinna så finns dessa samt kommentarerna arkiverade här och här.

Urprungligen publicerat på Informationskriget.se.

Källa:
Skaraborgs TR B 147-17 Aktbil 1.


  • Publicerad:
    2017-01-15 16:00