INRIKES. Furkan Kückügöl, Ferdi Kückügöl och Serkan Demirkiran har nu internationellt efterlysts av interpol. Dessa tre har enligt polisens förundersökning figurerat i rappvideon Blue Cheese.

De tre efterlysta männen i Blue Cheese-videon. Bild från förundersökningsprotokollet.

Furkan Kückügöl, Ferdi Kückügöl och Serkan Demirkiran har nu efterlysts internationellt av Interpol, då de i sin frånvaro häktats misstänkta för inblandning i mordet på 12-åriga Adriana Ostrowska.

De tre männen efterlyses nu internationellt. Se länkarna ovan för profiler på interpols webbsida.

De tre männen tros uppehålla sig i Turkiet, ett land som Sverige inte verkar ha något utlämningsavtal med. De svenska myndigheterna verkar dock sätta sitt hopp till att de turkiska myndigheterna ska samarbeta.

Furkan Kückügöl, syns i bildena på ”Person 2”, är den person som syns posera i helvit utstyrsel i gangsterrappvideon. Bilder från förundersökningsprotokollet nedan.

Serkan Demirkiran, i identifieringskollaget kallad ”Person 4”, viftar i råmaterial till musikvideon med den AK47:a som senare ska ha använts vid Adriana-skjutningen, enligt polisens tekniska undersökning.

Demirkiran kan också ses i videon hanterander narkotika som läggs i en ica-kasse.

Ferdi Kückügöl verkar ha en med tillbakadragen roll i musikvideon, bland annat sittandes i en soffa med en så kallad ”becknarväska” och ståendes mer i bakgrunden i Djupdalsgaraget.


  • Publicerad:
    2021-07-16 16:35