USA. Donald Trumps advokat Rudy Giuliani uppger nu att han har bevis som kommer att ge Trump segern i presidentvalet. ”I varenda delstat som Trump förlorade knappt vann han egentligen med två-tre procent”, säger Giuliani.

Trumps advokat Rudy Giuliani uppger att han har bevis för att Donald Trump vann presidentvalet. Genrebild. Foto: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America (CC BY-SA 2.0) (Bilden beskuren).

I en intervju med Fox News uppger president Donald Trumps advokat Rudy Giuliani att han har bevis som kommer att ge Trump segern i det amerikanska presidentvalet, skriver Expressen.

Giuliani uppger i intervjun att Trump kommer att vinna i flera av de delstater där Joe Biden i förtid utropats som segrare, eftersom hundratusentals röster på honom kommer att ogiltigförklaras.

— I varenda en av de staterna har vi mer än tillräckligt med dokumenterat ogiltiga valsedlar för att kasta om resultatet, säger Giuliani.

Det har rapporterats om ett stort antal anomalier i det amerikanska valet och mycket tyder på att systematiserat valfusk förekommit.

Giuliani nämner att ”republikaner inte har tillåtits observera” rösträkningsprocessen och att poströsterna därmed är ogiltiga.

Som Nordfront tidigare rapporterat har även förekommit fel i mjukvaran i det elektroniska röstningssystemet Dominion, som felrapporterat om vilka kandidater som väljarna röstat på. Enligt Giuliani har miljontals röster på Trump utplånats med dessa maskiner.

— I varenda delstat som Trump förlorade knappt vann han egentligen med två-tre procent, säger Giuliani.

Donald Trump skrev på måndagsmorgonen i en tweet – som i vanlig ordning förnumstigt flaggades av Twitter – att han vunnit valet:


  • Publicerad:
    2020-11-16 19:45