Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Uppgifter: Poliser i Tommie Lindh-fallet internutreds

Av Redaktionen, 2020-09-19
redaktionen@nordfront.se

TOMMIE LINDH. Enligt Tommie Lindhs far kommer åtal mot sonens misstänkte mördare att väckas inom kort. Dessutom pågår en internutredning rörande polisens långsamma reaktion på larmsamtalet under natten.

Tommie Lindh misstänks ha mördats av en rasfrämling för att han stod i vägen för en våldtäkt på en vit kvinna.

MordetTommie Lindh i Härnösand i maj har blivit ett politiskt laddat fall, där nationella har sörjt att ännu en ung vit människa har fallit offer för mångkulturen medan makteliten och mångkulturvurmarna har försökt att tona ner de antivita aspekterna av fallet.

Eftersom kammaråklagare Stina Sjöqvist har varit sparsam med riktig information och dessutom gått ut med desinformation tillsammans med massmedia har många vänt sig till Tommie Lindhs far Mikael Lindh, som skriver om fallet på Twitter.

I ett nytt inlägg skriver Lindh att familjen nu fått veta när rättegången planeras att hållas. Dessutom skriver han att det startats en internutredning mot polisen för att dessa dröjde att komma till Tommie Lindhs lägenhet efter att den kvinna som blev våldtagen där under natten larmat.

På fråga när rättegången blir av skriver Mikael Lindh att åtal förväntas väckas under nästa vecka vilket innebär att rättegången blir i oktober om inget oförutsett händer. Enligt Mikael Lindh har man dock skjutit upp rättegången tidigare.


  • Publicerad:
    2020-09-19 10:30