VÅLDSVÄNSTERN. Kvällens Uppdrag granskning-inslag om våldsvänstern innehöll få nyheter. Men en journalist som granskat våldsvänstern bekräftar att det är vänsterextremisterna som ligger bakom hela 95 procent av de politiskt motiverade attackerna.

Kvällens inslag av Uppdrag granskning om våldsvänstern avslöjade inte särskilt mycket nytt. Det mesta kretsade kring brott och chattkonversationer som redan uppmärksammats här på Nordfront.

Av intresse är dock två uttalanden av journalisten Mathias Ståhle som jobbar på Eskilstuna-Kuriren och har granskat våldsvänstern. Bland annat säger han att 95 procent av alla politiskt motiverade attacker kommer från vänstern.

— De flesta attackerna kommer ifrån vänstern det är glasklart, vi pratar 95-5 om vi räknar i procent, säger han och fortsätter:

Vi kan ju också se att flera av de attacker, eller hembesök som de kallar dem, som de har gjort mot påstådda högerextremister har ju riktats mot människor som egentligen bara är kompis med högerextremister och umgås i samma krets men där vi inte kan se att det finns någon tillstymmelse till politisk aktivitet vare sig nu eller tidigare.

Att Uppdrag granskning öppet går ut med dessa fakta lär reta Åsa Linderborg och alla andra vänsterextremister som menar att våldsvänstern och ”högerextremister” inte är ”lika goda kålsupare” då de ”högerextrema” enligt dem är värre än våldsvänstern!

Källa:
Vänsteraktivister bakom många våldsdåd


  • Publicerad:
    2014-05-07 22:00