SATIR. Här kommer veckans meme-skörd till alla läsare, där nytt blandas med etablerat.

Förra veckan var det orc-tema som gällde här på Veckans memer. Vad gäller själva upplägget så är vår intention att vi inte ska hugga för mycket i sten när det gäller Veckans memer. Ibland kan det bli ett tema, ibland kan det bli mycket OC (som står för Original Content, alltså nytt innehåll), ibland videor och ibland lite allt möjligt.

Hur stor spridning ett meme får är det som avgör hur bra det är. Se därför till att sprida alla de memer ni tycker är bra. Nordfront kommer att slänga ut en del egna memer och experimentera. Samtidigt kommer vi fortsätta att publicera läsarbidrag och etablerade memer. Det ni läsare behöver skaffa, om ni inte redan har det, är en eller flera meme-mappar på datorn. Där sparar ni det ni tycker är kul så att det är lättillgängligt när det sedan ska spridas.

Nog ordat, här kommer veckans bilder:

Hjälper det mot terrorism att byta profilbild på Facebook?

Om någon från Anticimex läser detta, kom ihåg var du såg det först!

Star Wars!
Efter att den liberale krönikören Patrik Oksanen lajvat Star Wars och gett uttryck för att vilja bekämpa terror med Jedi-krafter, har några Star wars-fantaster i meme-redaktionen tagit fram några passande bilder:

Generella Star Wars-memer:

Läsarbilder

Hjälp till!

* Skapa egna memer och skicka in dessa till Nordfront. För instruktioner i hur du går tillväga, läs HÄR.

* Egna memer, förslag och konstruktiv kritik kan mejlas till: satir@nordfront.se


  • Publicerad:
    2017-06-10 17:00