Nationella i allmänhet och Svenska motståndsrörelsen i synnerhet anklagas gång efter annan för att vilja, söka och förbereda sig för krig; krig mot systemet, mot främlingarna i vårt land eller mot vemhelst som nu må stå på den digra lista systemet hävdar vi har över ”fiender”. Men när sanningen skall fram så ser vi att de enda bevisade förberedelser som finns för krig mellan nationella och systemet – kommer från systemet.

Under sommaren 2007 genomfördes en stor militärövning runt om i Sverige som gick under namnet Combined Challenge. Militärövningen sades vara en förberedelse för de ”fredsuppehållande” uppdrag som exempelvis Nordic Battlegroup kan komma att hamna i framöver. Och det vore väl inte så konstigt om man genomför övningar med det temat. Det konstiga, för att inte säga skrämmande, med övningens scenario var att den tilltänka fiende man hade att tampas mot var ett antal milisgrupper, varav den som framträder främst gick under namnet ”Nordiska nationalistligan”. I såväl Boden som Malmö övade svenska värnpliktiga att kriga mot svenska nationella. Så, vilka är det som förbereder sig på krig egentligen, och mot vilka är det tänkt att det ”svenska försvaret” skall resa sina vapen?

Många människor känner sig förnöjda då de kan konstatera att de haft rätt, eller så kan de med ett leende på läpparna kunna konstatera ”vad var det jag sa” då något de hävdad blivit sanning. Jag avundas dem. Själv hatar jag att ha rätt! Jag hatar att ha rätt eftersom det betyder att vårt folks utomordentligt svåra situation befästs. Jag önskar att jag hade fel då jag för många år sedan antog att svensk militär för eller senare skulle komma att användas mot den egna befolkningen om denna befolkning skulle ha fräckheten att försöka sätta stopp för vansinnet. Men militärens övning är ännu ett exempel på den mentalitet som råder inom militären och vad man psykologiskt förbereder sina officerare på – att döda svenska nationella, och att udden riktas mot Motståndsrörelsen.

Vi är relativt säkra på att SSG (Särskilda skyddsgruppen) använts mot organisationen under en period och vi vet att MUST (militära underrättelsetjänsten) visat intresse för Motståndsrörelsen. Lägg där till att organisationen diskuterats på riksdagsnivå, att media konstant försöker sammankoppla oss med ord som ”terrorister” etc. samt Säpo:s intresse och nu senast polisens NOVA-projekt.

Är det, med ovanstående i åtanke, konstigt när jag får känslan att den fiktiva ”Nordiska nationalistligan” är en fantasiorganisation som systemet skapat genom att applicera sin skeva syn på Motståndsrörelsen? Är jag kanske bara paranoid? Media målar upp oss som terrorister och militären bekämpar en fiktiv nationell milisgrupp. Deras fullständigt felaktiga syn på Motståndsrörelsen uppvisas i all sin glans genom detta. Nej, jag är inte paranoid – systemet däremot, det är en annan femma.

Man kan inte tillåta att en radikal, fanatiskt och disciplinerad organisation; till råga på allt en organisation som verkar inom lagens råmärken och som inte försvagas trots mediestrategi, svart propaganda och förföljelse, i längden får fortsätta att verka. Man måste göra allt för att finna på sätt att angripa denna organisation, även om resultatet blir att man frångår rättspraxis och egentligen bara angriper den bild man själva applicerad på nämnda organisation.

Svenska motståndsrörelsen är systemets måltavla och prioritet ett! Vidare bör alla nationella reagera kraftigt mot att militären övar mot ”nationella”, att man inom det som skall vara Sveriges försvar, anser en fiende kunna vara nationella personer. Och nu riktar jag mig till er alla som fortfarande inte inser allvaret i vår kamp, alla er som ägnar er åt oväsentliga internetdiskussioner, hobbynationalism, bror duktig kommentarer utan egen aktivism och ett jäkla gnällande på den eller dem som i alla fall vågar sticka ut hakan och stå för sina åsikter i offentligheten – vad mer skall krävas för att ni skall avancera er egen aktivism? Jag låter frågan vara hängande.

Vare sig jag själv eller mina kamrater, från norr till söder, låter oss skrämmas av systemets flagranta flerfrontsattack mot organisationen – vi är alla för luttrade för det. Vi vet vilka vi är och vi känner vår egen potential; vi vet vad vi vill uppnå och med vilka medel detta skall uppnås. Systemet vet det inte utan de går efter sina fria fantasier, sjuka fantasier kan tilläggas.

En sak som dock gör mig gråtfärdig och illamående är dessa lämlar till ”svenskar” som deltog i den övning jag berättade om inledningsvis. Jag kan se hur dessa finniga valpar satt och skröt om att de minsann knäppte den och den i ”nationalistligan”. De lekte ett jävla krig mot andra svenskar medan riktiga svenskar varje dag utsätts för övergrepp, riktiga övergrepp – från främlingar. De leker Rambo, demokratins beskyddare mot onda nationella! Satans fähundar. Undrar om det fanns en enda bland dem som hade modet att be sitt befäl fara åt helvete och på ort och ställa elda upp förrädaruniformen? Antagligen inte. Jag ber till gudarna att de skall vakna upp och vi skall göra allt vi kan för att hjälpa dem att göra det.

Framtiden står skriven på väggen – agera nu!


  • Publicerad:
    2008-07-29 00:00