GRANSKNING. Nordfront har kommit över en bild som på ett enkelt sätt redogör vilka personer som låg bakom den så kallade Frankfurtskolan.

Nordfront fick ett tips på en bild som tycks vara producerad av Dailystormer.com. Bilden är en granskning på vilka tongivande medlemmar som utgjorde den så kallade Frankfurtskolan, en skola som producerade idéer som starkt påverkat Västvärlden efter andra världskriget.

Inom skolan fanns bland annat Herbert Marcuse, som kan anses vara ideologisk fader till den ”repressiva tolerans” som råder i Sverige, det vill säga det kulturmarxistiska etablissemangets åsikt om att det är tillåtet att förtrycka för att upprätthålla ”tolerans”.

Institutet bedrev samhällsvetenskaplig forskning med betoning på socialvetenskap. Den ekonomiska grunden kom från en stor donation av Felix Weil som bodde i Tyskland och var son till en finansman.

Här är granskningen:

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Läsarbilder

Har du som läsare av Nordfront skapat en rolig bild som du tror skulle passa på Nordfront? Eller har du sett något uppseendeväckande som du fångat på bild och vill dela med dig av? Skicka då in dina bilder till nyhetsredaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2014-04-28 16:24