USA är ett föregångsland i det mesta och i folkmun brukar man säga att de ligger tio år framför oss. Så att blicka västerut kan vara ett bra sätt att se vartåt det barkar även för oss. Framförallt när man vill analysera utvecklingen av det mångkulturella experimentet eftersom mångkulturförespråkarna hänvisar till USA som ett land ”skapat genom invandring”.

Naturligtvis väljer man att inte ta upp rasaspekterna när man talar om den 200-åriga nationen eller specificera vilka folk som utgjorde grunden för den utveckling som följde av deras invandring. Vi patrioter har aldrig påstått att invandring av i rasligt hänseende lika folk på något sätt skulle vara negativt. Vi kan konstatera att det till en början gick bra för USA genom alla de bidrag från de europeiska invandrarna som sökte lyckan där borta. Men vi kan också se nu, hur nationen lider allt sedan tvångsintegrationen tog fart och främlingsinvasionen från Mexiko med flera icke-vita länder grasserar. Det är skillnad på invandring och främlingsinvasion!

WorldNetDaily.com presenterade den 28 november ett flertal olika undersökningar genomförda av privata forskare baserade på fängelsedokument, nyhetsartiklar med mera. Dessa visar bland annat den intressanta uppgiften att fler amerikanska medborgare har mördats inom gränserna än det totala antalet stupade soldater i de konflikter USA startat sedan 11 septemberincidenten 2001. Att den federala regeringen då borde se de illegala invandrarna som ett större hot är självklart. Och eftersom krigen sägs vara för att säkra tryggheten för medborgarna borde inte Bush med anhang snarare rensa nationen i första hand?

Vidare framkommer det i rapporterna att 13 amerikaner varje dag blir påkörda, med död som följd, av illegala invandrare varje dag och att åtta barn varje dag utsätts för övergrepp av illegala invandrare. Enligt en studie genomförd av Deborah Schurman-Kauflin vid våldsbrottsinstitutet i Atlanda finns det runt 240 000 sexbrottslingar i USA vilka är illegala invandrare, inräknat bland dessa är sådana brott som serievåldtäktsmän, seriemördare och barnvåldtäktsmän. Och ju fler illegala invandrare som översvämmar USA, desto fler blir brotten. Vid slutet av år 2003 satt runt 267 000 illegala invandrare i fängsligt förvar i USA.

Föregångslandet USA visar genom exempel vad som väntar nationer som ohämmat tillåter en massiv främlingsinvasion. Sverige och Europa går samma öde till mötes – så enkelt är det.


  • Publicerad:
    2006-12-01 00:00