STUDIO BOTHNIA. Klockan 19:00 sänder Studio Bothnia med ett nytt avsnitt av Kulturbunkern.

Expressen har i en omfattande granskning kommit fram till att kvinnomisshandlare får strafflindring ifall brottsoffret varit otrogen mot honom, allt enligt en prejudicerande dom av Högsta domstolen från 1990. Detta tycker den judiska kvällstidningen är vansinne, men vad har Robert Eklund och Simon Holmqvist för åsikt i detta kontroversiella ämne? Detta diskuteras i kvällens avsnitt av Studio Bothnia.

Festivalsommar innebär inte längre bara ljumma fatöl i plastmuggar till tonerna av E-type eller Thomas Ledin. Förutom rasfrämlingars festivalövergrepp har snart varenda kommun i Sverige varje sommar en egen så kallad Pridefestival med allt vad det innebär. Eklund och Holmqvist kommer i kvällens avsnitt att diskutera homolobbyn och dess subversiva attack mot den svenska sommaren.

Dessutom en fortsättning av Kulturbunkerns uppskattade tagning om George Orwells profetiska roman 1984.

Missa inte det!

Del 1 av Kulturbunkerns special av 1984:

Studio Bothnia sänds på Youtube med start klockan 19:00!

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-06-28 19:50