STUDIO BOTHNIA. Efter hela fyra veckors uppehåll är Studio Bothnia äntligen tillbaka. Förutom nya avsnitt av Kulturbunkern och Palt TV kommer Eklund och Holmqvist bland annat att diskutera den berömda otrohetsaffären i Jörn och vad den typen av beteenden kan bero på.

Robert Eklund är hemma från sin Bulgarienresa är det äntligen återigen dags för den norrländska tv-showen Studio Bothnia.

Under kvällen kommer Eklund och Simon Holmqvist att prata om hur Västerbotten förpestar hela Norden med utsläpp. Dessutom kommer man att djupdyka ner i fallet med den gifta småbarnsmamman i Jörn, vars liv blev en mardröm efter att hon inledde en otrohetsaffär med en afghan som hon volontärarbetat med på Rädda barnen.

Nordfronts artikel blev en stor snackis på bland annat Flashback, vilket väckte en del frågor: Är svenska kvinnor som förråder sina familjer och sitt folk för främlingar ett fenomen i samhället? Vad beror det i sådana fall på och vems fel är det? Eklund och Holmqvist kommer i avsnittet att delge sina tankar i frågan.

Nordens främsta kulturprogram Kulturbunkern är förstås tillbaka och denna gång kommer Daniel Olofsson och Linus Persson att djupdyka i den italienska filmkonsten.

I kvällens Palt TV kommer Norrlands egen ”Ernst” Robert Eklund dessutom att visa hur man bakar bröd som en riktig lapp.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Finns det bakning som är så norrländsk att det passar i Palt tv? Självklart! Se snart i Studio Bothnia.

Ett inlägg delat av NTV Nord (@ntvnord)

Ett fullspäckat avsnitt alltså, som börjar klockan 20:00. Missa inte det!

Med tanke på allt strul med VK kommer Studio Bothnia troligtvis att sändas via en helt ny plattform ikväll. Som vanligt kommer dock avsnittet att bäddas in nedan när det är dags.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2019-02-28 14:45