DJUR En man som beskrivs som rysk turist i Thailand försökte våldta en kossa. Men i slutändan var det tidelagsförövaren som fick räddas från kossan.

Det är Daily Mail som skriver om en incident i Surat Thani i södra Thailand där en rysk man som beskrivs som turist klättrade in naken i en kohage. Mannen ska först ha närmat sig en tjur, men sedan fått syn på en ko som stod bunden vid ett staket.

Vittnen till incidenten ringde till polisen redan när de såg den nakne mannen i kohagen och har i efterhand beskrivit hur mannen försökte angripa kon, men att kon snabbt vände om och stångade ned mannen mot marken. Flera personer kom också att höra mannens rop på hjälp medan kons attack fortsatte och stod bredvid honom medan de inväntade polis.

I slutändan blev det mannen som fick räddas från kon av både polis och sjukvårdare. En av sjukvårdarna berättar för Daily Mail:

— Vi hittade cannabis i hans bil så eventuellt var han hög. Med tanke på hur vi fann honom tyder hans handlingar på att han försökte göra något fult med kon, att han försökte ha sex med henne.

Enligt polislöjtnanten Thongchai Chaikit ska kon ha angripit mannen i samband med att han försökte hålla fast henne. Polisen tillägger att förbrytaren ”hade tur att ett räddningsteam anlände som kunde rädda honom”.

— När vi anlände till platsen hade den misstänkte attackerats av kon. Vittnen berättade att han först gick till en manlig ko [sic!] och sedan över till den kvinnliga innan han försökte bestiga henne, berättar polislöjtnanten vidare.

Mannen togs först till sjukhus med skador på sin bakdel, men där ska han ha blivit så ”galen” att läkarna vägrat ta emot honom. Istället fick mannen föras till en polisstation.

— Nu inväntar vi att turistpolisen och migrationspolisen ska ta göra sitt och sedan kan vi genomföra vår utredning, säger Chaikit.

Varning för våldsamma bilder: