MEDIA Guldtand fortsätter släppa avsnitt trots Spotify-censuren. Del tre av intervjun med Pär Öberg ”terroristen” är ute nu.

Som Nordfront kunde rapportera förra veckan så valde Spotify att radera den första delen av Guldtands intervju med Pär Öberg med hänvisningen till den amerikanska utrikesdepartementets terrorklassning. Guldtand valde dock att inte låta sig skrämmas utan laddade upp avsnittet på bland annat Youtube.

Nu har Guldtand dessutom publicerat del tre av intervjun, inklusive på Spotify. I inledningen av avsnittet berättar Guldtand också för alla att man fortfarande kan lyssna på del ett, bara inte på Spotify. Han avfärdar också kritik som han fått på grund av intervjun.

— Jag har inga problem med att varken umgås eller skapa material med Pär och att han är med i NMR gör inte heller att han är ”förbjuden”, säger Guldtand.

Enligt Guldtand har någon skrivit att det är ”hyckleri” att han intervjuas av en ”svart man”.

— För det första är jag inte svart utan jag är brun och för det andra är jag inte neger för negrer kommer från Afrika och jag är ju från Sri Lanka. Vi är alltså asiater och asiater kallar man ju för ”gulingar” på slang så vill man ge sig på mig är det bättre att säga ”guling” då.

— Det gäller att ha koll på grejerna om man ska kasta sten i glashus, fortsätter han.

Del tre finns fortfarande överallt där man kan hitta poddar.