AKTIVISM Ledningen på Kvarnsvedens skola i Borlänge har i flera år försvarat och hjälpt pedofilen Gustav Flink. I helgen valde Motståndsrörelsen att markera mot sexualförbrytaren och hans beskyddare.

Nordiska motståndsrörelsen i Dalarna genomförde enligt en rapport på organisationens hemsida en aktion kring Kvarnsvedens skola i Borlänge på lördagen. Bakgrunden är skandalen kring den så kallade fritidspedagogen Gustav Flink, som nyligen fastnade i en konfrontation med Dumpen efter att ha sexchattat med vad han trodde var en 12-årig flicka.

Flink har genom åren skyddats av skolledningen, som försvarat pedofilen och dessutom ignorerat flera anmälningar om ”olämpligt beteende” kopplat till hans kontakter med barn. Skolledningens beteende anses vara så allvarligt att både rektorn och den biträdande rektorn nyligen stängdes av efter ett beslut från kommunledningen.

Gustav Flink fick arbeta med barn i flera år trots att föräldrar förgäves försökte få skolledningens gehör.

I en rapport på Dumpens hemsida kan man läsa att tre skolanställda så tidigt som 2019 försökte göra skolledningen uppmärksam på ”problem med en närgången fritidspedagog”. Rektorn Maria Pettersson ska ha försvarat Flink med att han har en ”kramig personlighet”. 2022 ska han ha blivit avstängd efter att bland annat ha ”burit barn på axlar med barnets skrev mot ansiktet och varit alldeles för närgången”.

Flink återinsattes strax efter detta på grund av att han gått ”samtalsterapi”. Trots löften om att han inte fick vara ensam med barnen ges han redan året efter ansvar att stänga skolan själv två dagar i veckan och får snabbt smeknamnet ”Peddogustav” bland barnen. Två flickor som klagar på att han tafsat på dem hotas av skolledningen med förtalsanmälan.

Motståndsrörelsen skriver att skolledningens beteende är ”oacceptabelt och utgör en direkt fara för vårt folk och våra barn”. Man valde därför att sprida propaganda i området, inklusive utdelning av flygblad till hushåll i närheten.

Flygbladsutdelning i närheten av Kvarnsvedens skola i Borlänge.

Avslutningsvis skriver Motståndsrörelsen i Dalarna:

Det är dags att vi börjar bekämpa den allt mer pedofila riktning som vårt samhälle har tagit. Detta vidriga beteende kommer bara att fortsätta så länge våra folkfientliga makthavare tillåts bombardera oss med allt mer dekadent propaganda, som beskriver hur all form av degeneration bör accepteras ”i kärlekens namn”. Endast genom en nationalsocialistisk revolution, där samhället byggs upp på nytt med hjälp av sunda värderingar, kan vi få ett slut på dessa problem!