Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Efter pedofilskandalen: Federley jobbar med barn

Försvarade nyligen pedofilrelation i SVT Arbetar nu med barn på skola i Borlänge.

SD-riksdagsman misstänkt för misshandel efter krogbråk

En person fick föras till sjukhus efter bråket i Borlänge Nordfront kan nu avslöja att den misstänkte sitter i riksdagen för SD.

Ygemans påtvingade rasblandning välkomnas av S Borlänge

”Löser integrationen i Tjärna Ängar!” Bostadsmarknaden föreslås göras mer antivit.

Brand i Borlängerestaurang under fredagskvällen

BORLÄNGE. Under fredagskvällen brann det i en restaurang i Tjärna ängar i Borlänge.

”Sopor eller tiggarläger?” – Konsten i Borlängeparken har kostat två miljoner skattekronor

KULTURMARXISM. I Paradisparken i Borlänge undrar besökarna om de kommit till en soptipp eller ett tiggarläger. Det är dock fråga om en satsning från Statens konstråd som kostat skattebetalarna närmare två miljoner kronor.

Misstänkt föremål i Borlänge – förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse utreds av polisen

BORLÄNGE. Polisen lyckades under eftermiddagen oskadliggöra ett misstänkt farligt föremål i en bil utanför polishuset i Borlänge. Nordfronts utsände var på plats när avspärrningarna hävdes.

Väpnat bostadsrån i Tjärna Ängar

MÅNGKULTUREN. På måndagen rånades en 20-årig person i en bostad. Bytet blev en större summa pengar.

”Oväntad kultur” möter utbytesstudenter på Tjärna Ängar – kräver att de flyttas

MÅNGKULTUREN. Utbytesstudenter som valt att studera på Högskolan Dalarna förväntade sig komma till ett Sverige med rik kultur och svenska traditioner. De som bor på studentboendet i Tjärna Ängar frågar sig var de hamnat och kräver nu att få flytta till ett svenskt område där de kan känna sig säkra.

Hemglass slutar besöka delar av Borlänge – trakasseras av somaliska barn

INRIKES. Hemglassbilen slutar besöka vissa delar av Borlänge efter att chaufförer trakasserats. Det gäller bland annat det somalier-täta området Tjärna Ängar.

Taxi körde avsiktligt in i folkmassa i Borlänge – uppdaterad

INRIKES. Sent på fredagskvällen körde en taxi avsiktligt in i en folkmassa i centrala Borlänge och skadade flera personer varav en allvarligt. Taxichauffören har anhållits och är misstänkt för mordförsök.

Pedofillärare och integrationsarbetare döms för sexövergrepp på elev

BORLÄNGE. Mohamed Farah är förutom lärare på Domnarvets skola i Borlänge även djupt involverad i kommunens integrationsarbete. Nu döms han för att ha sexuellt ofredat en 13-årig elev.

Flygbladsutdelning i Borlänge

Tisdagen den 18/2 delade en medlem i Näste 5 ut flygblad i Borlänge. 200 flygblad delades ut.

Broaktion i Borlänge

Under den näst sista dagen 2019 var några från Kampgruppen i Näste 5 aktiva med att genomföra en broaktion i Borlänge eller närmare bestämt vid Mellstabron. Gruppen höll upp en banderoll med en folkvänligt budskap ovanför trafikflödet av fjällresenärer som är på väg tillbaka mot sina hemtrakter vid kusten. Vid flera tillfällen under trafikrusningen var […]

Propaganda delades ut i Borlänge

Medlemmar från medlemsgrupp 1 i Näste 5 delade information på landsbygden runt Borlänge.  

Basaktivism i Borlänge

Torsdagen den 19e december delade medlemmar från Näste 5 ut flygblad i Borlänge.

Man ihjälskjuten i Borlänge

INRIKES. En man i 20-årsåldern har skjutits ihjäl i Borlänge. Händelsen tros handla om en uppgörelse inom kriminella kretsar.

11-årig svenska slagen av maskerad man i Borlänge

INRIKES. I Borlänge fick 11-åriga Hanna oprovocerat motta ett hårt knytnävsslag på högra kinden av en maskerad vuxen man på väg hem från skolan. Hon beskrivs av sin mamma som ‘’helt förtvivlad’’ efter händelsen.

En död efter skottlossning i Borlänge

INRIKES. Två unga män skottskadades i ett bostadsområde i Borlänge på fredagskvällen. En av dem avled på sjukhuset och polisen har inlett en förundersökning om mord.

Paranoide Persson är tillbaka – kallar nationella dagisfröknar för “infiltratörer”

PARANOIA. Borlängepolitikern Kenneth Persson (S), mer känd som ”Paranoide Persson”, är tillbaka efter den så kallade Nordfrontskandalen. Denna gång pekar han ut nationella dagisfröknar som ”infiltratörer i den kommunala verksamheten”.

MittMedia i uppror efter Borlängesossens paranoida sms till Nordfront: “Han är slut som artist!”

BORLÄNGE. Efter att Nordfront offentliggjort ett sms i vilket Borlänge kommuns toppman i arbetet mot ”våldsbejakande extremism” bekände att han upplever sig avlyssnad av polisen har drevet mot honom intensifierats. ”Det var ironi”, förklarar den ångerfulle Kenneth Persson sms:et, men MittMedia menar att han nu är ”slut som artist”.

När maktelitens “terrorforskare” läxades upp av Dalapolisen

KOMMENTAR. Simon Holmqvist skriver om hur den av etablissemanget högt ansedde ”terroristforskaren” Magnus Ranstorp drog en lögn för mycket och fick smäll på fingrarna.

Dalatrafik vill sätta in äldre somalier att vakta bussarna igen

MÅNGKULTUR. För att minska bråken på Borlänges mångkulturella busslinjer vill Dalatrafik sätta in Somaliska PRO att vakta linjerna igen.

Polisen utsatta för stenkastning i Borlänge

MÅNGKULTUR. Polisen utsattes under natten för stenkastning vid en utryckning till Tjärna Ängar i Borlänge.

Borlänges somaliska bandylag i vilt slagsmål

BORLÄNGE. Det massmedialt hyllade somaliska bandylaget i Borlänge ställde till med skandalscener vid bandyns B-VM under mötet mot Tjeckien. Somaliska spelare gick till attack med klubbor och slag mot sina motspelare.

Polisstationen i Borlänge attackerades med fyrverkerier

BROTT. Polisstationen i Borlänge utsattes för en attack med fyrverkerier. Flera kraftiga smällar hördes.

Kvinna vaknade under pågående inbrott

BROTT. En kvinna vaknade av att hon hade inkräktare i lägenheten. Händelsen inträffade i det mångkulturella området Tjärna Ängar i Borlänge.

Fem gripna efter knivskärningar i Borlänge

INRIKES. Fredagskvällen blev stökig i det mångkulturella området Tjärna Ängar i Borlänge. Fem personer är gripna misstänkta för försök till mord.

Väktare sätts in på gymnasieskolor i Borlänge

DALARNA. Väktare sätts in på skolor i Borlänge. Storbråk befaras bryta ut.

Tumult innan matchen mellan Dalkurd och Assyriska

INRIKES. Polisen fick ingripa mot en tumultliknande situation som utbrutit innan matchen mellan Dalkurd och Assyriska. Supportrarna använde sig av knallskott och en del var maskerade.

Kravaller när invandrarlag möttes i Borlänge

SVERIGE. I samband med en fotbollsmatch mellan Syrianska och Dalakurd blev det stökigt i Borlänge under lördagseftermiddagen. Stämningen mellan syrianska och kurdiska supportrar var hätsk redan innan matchen och boende i Borlänge rapporterade om kravaller utanför O’Learys.

Anlagda bränder i Borlänges “utanförskapsområden”

MÅNGKULTUR. Ett sophus, ett förråd och minst 13 bilar totalförstördes eller skadades när någon eller några anlade bränder i de så kallade utanförskapsområdena Tjärna Ängar och Jakobsgårdarna i Borlänge.

Elias Lodin med anhang kommer ej åtalas för gödselattacken i Borlänge

BORLÄNGE. Vänsterpartisten Elias Lodin och två andra män togs på bar gärning när de försökte sabotera Nordiska Motståndsrörelsens första maj-demonstration genom att hälla ut gödsel i Liljeqvistska parken, där tal skulle hållas. Nu går åklagaren ut och meddelar att åtal ej kommer att väckas mot sabotörerna.

Sexuella ofredanden och våldtäkt på ”Peace and love”

BORLÄNGE. Under Borlängefestivalen ”Peace and love” har det kommit in anmälningar gällande sexuella ofredanden och våldtäkt. Det finns dock varken misstänkta eller signalement på gärningsmännen på grund av att de anmälda brotten skedde i mörkret.

Undersökning: Blandade åsikter om vad som var bäst på 1 maj

VECKANS FRÅGA. Nordiska Motståndsrörelsen genomförde 1 maj demonstrationen ”kamp mot storfinans och folkförrädare” i Borlänge. Vad var det bästa med demonstrationen?

Veckans bild: 1 maj i Borlänge

NORDFRONT. Veckans bild denna vecka presenterar en samling av några av de mer estetiskt tilltalande bilderna från Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Borlänge.

1 maj: Mötesstörare råkade ut för karma – gråter ut och polisanmäler

1 MAJ. Trots löften om att varken polis eller motdemonstranter skulle komma nära den tillståndsgivna demonstrationen under marschen släppte polisen fram vänsterextrema mötesstörare vid flera tillfällen.

Protesterande negress har gjort det förr – bild anklagas för att vara uppgjord

INRIKES. Under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Borlänge protesterade en svart kvinna med uppsträckt arm och knuten näve. Kvinnans förment spontana protest har hyllats i sociala medier, men kritiseras nu för att vara uppgjord.

Papperskorgar tas ner i Borlänge inför 1 maj

INRIKES. Förberedelserna inför 1 maj i Borlänge är i full gång. Nu ägnar man sig åt att ta ner alla lösa papperskorgar och ersätta dem med sopsäckar.

Soldiers of Odin i Dalarna lägger ner efter att de blev angripna

DALARNA. Soldiers of Odin i Dalarna uppges nu ha lagt ner sin verksamhet efter att de under en nattvandring för två helger sedan blev angripna. Media jublar och beskriver händelsen som att SoO blev ”konfronterade”.

“Convert or die” klottrat på flera ställen i Borlänge

VANDALISM. På flera ställen i en invandrartät stadsdel i Borlänge har uppmaningar om att konvertera eller dö klottrats.