JUDISKT BETEENDE. Judar som låtsas vara vita när det passar dem, är vanligt. Men de kan också låtsas vara afrikaner. Ingen avslöjade Jessica Krug förrän hon gjorde det själv.

Bildmontage: RT News.

Professorn och docenten i Afrikanska studier Jessica Krug vid George Washington-universitet medger att hon har fejkat att vara svart mycket under en stor del av sitt vuxna liv.

Egentligen är hon judinna och har enligt vad hon själv uttrycker sakenefter att ha vuxit upp som en ”vit judisk barn i förorts Kansas City.”

”Jag är inte en kulturgam, jag är en kultur-blodigel,” skrev Krug själv på torsdagen i ett inlägg på Medium Hon tillade:

Varje steg jag har tagit, varje relation jag har haft, har varit rotad i en napalm-förgiftad jord av lögner.

Krug skriver att hon undvek sin egen etnicitet och antog en rad svarta identiteter, från svart nordafrikan till ”afro-amerikan”till svart Bronx-kvinna med rötter i Karibien.

Jessica Krug skyller på mental sjukdom. Hon anser att hennes vänner inom vänstersfären ska bannlysa henne enligt vänsterns egen ”cancel culture” som för tillfället går ut på att förfölja, tysta och stoppa oliktänkande; i USA främst Trump-anhängare och republikaner, men även alla andra nationalister, invandrings- och homolobbykritiska personer.

Docenten har också arbetat som aktivist under den låtsade identiteten ”afrikansk latina” under namnet Jess La Bombera.

Enligt RT News kom hennes bekännelse på Medium som en kalldusch för hennes medaktivister, som Robert Jones Jr. som kommenterade saken med att säga att han ”misstänkte” att hon inte var svart, men att andra svarta kvinnor gick i god för henne och sa att hon bara var ”ljushyad”.


  • Publicerad:
    2020-09-04 19:35