Lördag den 9 september begav sig Näste 7 till Kalmar för att utföra en aktion mot homolobbyn som skulle förpesta den anrika stadens gator och torg. Då spektaklet inte skulle gå av förrän på eftermiddagen så bestämdes att aktivisttestet skulle avläggas.

Efter avlagt test så begav sig aktivister och medlemmar ner till den centrala delen av staden. I väntan på att homovurmarnas tåg skulle avgå så besöktes ett café för lite avkoppling och samkväm.

När det så var dags att inleda dagens aktion så återvände motståndsmännen till bilarna för att hämta banderoll och fanor. Dock tog det inte många sekunder innan polis anlände och försökte avkräva alla närvarande legitimation, samt ämnade visitera samtliga.

En vild och hätsk diskussion uppstod med rena fysiska angrepp på motståndsmännen. Några lyckades de visitera och någon id-handling kom tyvärr i deras tillfälliga ägo. Det hela utmynnade i att Motståndsrörelsens 7:e näste, enligt PL 24, inte fick bevista Stortorget – trots att inget var sagt om just den platsen från motståndsmännen.

I avvaktan på att homotåget gått förbi parkeringen där incidenten inträffade, så hölls låg profil. Därefter togs fana och banderoll fram och i rask takt förflyttade sig rakryggade oppositionella mot själva centrum av staden, med systemlakejerna hack i häl.

På en tvärgata gjordes halt i väntan på att tåget för perversion skulle passera den tilltänkta korsningen för aktionen, till konstaplarnas stora glädje. Men den glädjen förbyttes till förtvivlade önskningar om stopp när stolta nationalsocialister raskt förflyttade sig upp till huvudgatan för att veckla ut banderoll och fana.

Väl uppställda så tog det inte många minuter innan en homofil/homovurmare dristade sig med att skrikande försöka stjäla banderollen, vilket resulterade i en snabb tillrättavisning.

I vanlig ordning vände sig systemets hantlangare mot motståndsmännen med batongerna i högsta hugg. En ordväxling uppstod, men banderollen kunde ganska snart hållas upp igen och den tysta manifestationen fortsätta, med både ris och ros från den snabbt växande skara av åskådare. Samtidigt fick lagens långa arm stor förstärkning från Stortorget, där Disneyministern Alice Bah Kuhnke skulle tala.

Tyvärr så tycktes inte den första tillrättavisningen varit tydlig nog, då den rabiata homoaktivisten gjorde ett nytt försök att kväsa opinionen mot det folkförrädiska systemet. Denna gång utmynnade den könsförvirrade individens försök i att systemlakejerna gick till våldsamt angrepp mot motståndsmännen och en större kalabalik uppstod.

Trots att polisstyrkan var mångfalt större än Näste 7:s deltagare så tog det en ganska lång tid innan de till slut lyckades sätta handfängsel på alla, innan transport till arresten. Efter ett par timmar släpptes den förste motståndsmannen ut och det dröjde till sena kvällen innan kvarstannade kamrater kunde välkomna siste man åter ut i friheten.


  • Publicerad:
    2017-09-10 17:30