AKTIVISM. Oberoende nationalister har agerat mot en svenskfientlig lärare. Nordfront har bilder och ett uttalande från aktivisterna.

Nordfront mottog sent i natt ett tips om en aktion som unga nationalister riktat mot en svenskfientlig lärare som tvingat elever att skriva SD-kritiska skolarbeten. Ungdomarna förklarar aktionen på följande sätt i sitt meddelande till Nordfront:

I slutet av november i år så uppdagades det att en grundskolelärare i en skola norr om Stockholm hade tvingat sina elever att skriva SD-fientliga skolarbeten, denna skola är närmare bestämt Vallentuna friskola och läraren är Helena Berngrim Lundquist.

Helena använder uppenbarligen sin position som lärare till att grundligt hjärntvätta vår svenska ungdom och skyr inga medel när hon tror att hon kan arbeta i det fördolda. En skola är en plats där man skall få utökad kunskap – skolan ska inte agera som en indoktrineringscentral för vår svenskfientliga stat. Av ovanstående anledning beslutade vi oss därför att med affischer upplysa stora delar av Vallentuna om vad för slags människa hon är. Vi efterlyser Helena Berngrim Lundquist för folkförräderi genom att hon agerat som en marxistisk propagandist!

Vidare vill vi uppmana alla unga kämpande män och kvinnor där ute att liksom oss se till att detta vidriga beteende som Helena uppvisade inte uppmuntras utan istället bekämpas! Dessa fientliga propagandister till folkförrädare kan endast arbeta om de är verksamma i det fördolda så det är därför avgörande att du gör det du kan för att avslöja dem. Kampen mot folkförrädarna skyr inga medel; flygblad, affischer, banderoller, brev, telefonsamtal. Visa att den svenska ungdomen inte uppskattar hjärntvätten som beordrats från vår stat.

 


  • Publicerad:
    2019-12-14 11:30