Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sällan skådat maktmissbruk av polisen vid banderollaktion i Småland

Stjäl aktivisternas propagandamaterial Hävdar att fredlig opinionsbildning kan ge sex års fängelse.

Aktivist från Patriot Front

Sons of the founders – dokumentären om Patriot Front

Se dokumentären om Patriot Front Media2Rise presenterar Exklusiva intervjuer och reportage

Motståndsrörelsen uppmanar svenskar att försvara sig – torgmöten över hela landet

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen rapporterar under dagen från torgmöten över hela landet på Motståndsrörelsen.se.

HBT-möte i Ukraina ockuperades av nationalister

UKRAINA. Homoaktivister skulle anordna ett möte om hur rörelsen kan locka till sig ungdomar, men istället för sexuellt avvikande ungdomar dök det upp svartklädda nationella aktivister på mötet.

Nordiska motståndsrörelsen släpper aktivism-film från 1 maj

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsen bedrev aktivism över hela Norden den första maj. Nu lanseras en film från aktiviteterna.

Ukrainska nationalister snyggade till väggmålning av Nelson Mandela

AKTIVISM. Ukrainska nationalister från organisationen Avant Guardia genomförde igår en spektakulär aktion i Kiev. Man använde färgfyllda brandsläckare för att måla över en väggmålning av Nelson Mandela.

Dockor upphängda vid Synagogan i Norrköping

NORRKÖPING. Polisen larmades på söndagsmorgonen om att dockor och plakat hängts upp utanför synagogan i Norrköping. Nordfront har talat med en orolig Norrköpingsbo om händelsen.

Patriot Front demonstrerade för starka familjer i Chicago

USA. Den nationella organisationen Patriot Front demonstrerade under gårdagen i Chicago i USA. Parollen för demonstrationen var ”Starka familjer skapar starka nationer”.

Nordiska motståndsrörelsen genomförde folkgemenskapsaktion i Oslo

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsen har genomfört en folkgemenskapsinsats i Oslo. Vinterhjälpen delade ut varma kläder till utsatta nordbor.

Vinterhjälpen – folkgemenskapsinsats av Motståndsrörelsen i Danmark

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen i Danmark har genomfört en folkgemenskapsaktion. I söndags ställde Motståndsrörelsens Vinterhjälpen upp i Århus för att dela ut mat och kläder till utsatta nordbor.

Aktion mot den svenskfientliga lärarinnan Helena Berngrim Lundquist

AKTIVISM. Oberoende nationalister har agerat mot en svenskfientlig lärare. Nordfront har bilder och ett uttalande från aktivisterna.

Homosexuell vänsteraktivist bakom “Dö juderåttor”- klottret i Brooklyn

POLITISK AKTIVISM. Den antisemitiske klottraren i synagogan Union Temple, Brooklyn, är nu gripen. Hans liv är omgärdat av judar och judiska institutioner.

Afrikan i New York misstänkt för antisemitism

POLITISK AKTIVISM. Afrikan stoppade ett judisk politiskt evenemang i Brooklyn med graffiti.

LYSSNA NU PÅ EN GÅNG: MÄO – avsnitt 22

MER ÄN ORD. Här kommer ännu ett avsnitt av Nordens mest oregelbundna podcast. Denna gång med Simon Engelin bakom rodret och Oscar Bergström, Niklas Yngwe och Tobias Malvå vid årorna. Lyssna här!

FILM: Aktivitet i Falun

AKTIVISM. Här kommer en gammal efterlängtad film från Näste 5:s aktion mot folkförrädaren Annie Lööfs närvaro i Falun.  Följande meddelande är från Näste 5:s korrespondent: “Måndagen den 18 juni hade centerpartiets ledare Annie Lööf kommit till Falun för signera sin bok ”Sanningens ögonblick”. Lööf som har gjort sig ökänd för bl.a. uttalandet om att […]

MEDELMÅTTIGT: Mer än ord – avsnitt 12

MER ÄN ORD. Nu är Mer än ord tillbaka med sitt tolfte och mest medelmåttiga avsnitt någonsin! In och lyssna!

IN OCH LYSSNA: Mer än ord – avsnitt 4

MER ÄN ORD. Nu är det här – avsnittet ni väntat på! In och lyssna!

Kyla, marknad och samiska “motdemonstranter” – Näste 6 på historiskt besök i Jokkmokk

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Näste 6 passerade polcirkeln och besökte Jokkmokks marknad. Där genomfördes Nordiska motståndsrörelsens nordligaste offentliga aktivitet någonsin.

NY PODCAST: Mer än ord

MER ÄN ORD. ”Det ska fan inte vara roligt att vara folkförrädare” – killarna i den nya podden Mer än ord snackar i det första avsnittet bland mycket annat om politikerveckan i Almedalen.

Umeåpolis vidhåller: “Vi vill inte ha några extrema åsikter!”

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Efter Näste 6:s framgångsrika kupp under Musikhjälpen i Umeå gick ett polisbefäl ut i radio och uttryckte att polisen inte vill att ”extrema åsikter” uttrycks på torget i Umeå. När Nordfront ber honom utveckla skyller han på ”fulklippning”, men håller likväl fast vid sin ståndpunkt.

“Förinta barnsexhandeln!” – Näste 6 kuppade Musikhjälpen

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under onsdagskvällen kuppade några medlemmar i Näste 6 Musikhjälpen. I direktsändning höll man upp en banderoll som spann vidare på årets tema ”Barn är inte till salu”.

Näste 6 stal showen – mitt under påtvingad konsumtionshögtid

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Sista helgen i november inleddes med den materialistiska konsumtionshögtiden Black Friday, då folk går man ur huse för att ”fynda” de bästa reaprylarna. Därför passade medlemmar i Näste 6 på att fylla helgen med idealistiskt kamparbete.

När Näste 6 blev damernas favoriter i Luleå

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lyckad banderollaktion på handelsområdet Storheden i Luleå uppskattades av Luleborna, och kanske framförallt av den kvinnliga delen.

Banderollaktion, flygblad och gravhögar – lyckad kampdag i Näste 6

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördag den 2 september samlades medlemmar från Näste 6 med sympatisörer i Jävre utanför Piteå för att ha en banderollaktion, dela ut flygblad samt grilla.

Aktivism mot den politiserade polisen i Tammerfors

FINLAND. Den 18:e mars utförde Motståndsrörelsen gatuaktivism i den finska staden Tammerfors. Aktivismen var startskottet för organisationens kampanjvecka mot folkmordet, där ett av temana var den finska polisens politisering.

Näste 6 medverkade vid offentlig aktivitet i Finland

FINLAND. Lördagen den 18 februari åkte en delegation från Näste 6 till Uleåborg i norra Finland för att medverka vid en offentlig tidningsutdelning i staden.

“Stämningen var mycket hotfull”

JÖNKÖPING. Lördagen den 18 februari hade det återuppståndna Näste 7 bjudit in kamrater från närliggande nästen för en flygbladsutdelning på det röda Jönköpings gator och torg. Här kommer en fullständig rapport från lördagens offentliga aktivitet.

Kamphelg i Göteborg

GÖTEBORG. Här kommer en längre rapport från helgens aktiviteter i Göteborg. På schemat för helgen stod offentlig flygbladsutdelning i centrala Göteborg, intern utbildning, hård fysträning och social aktivitet.

En kamporganisation på offensiven

MÅNADSRAPPORT. Under januari månad har Motståndsrörelsen flyttat fram sina positioner på alla fronter men inte enbart på gatan och i parlamenten utan även på vägen mot organisationens fulla potential.

Lögnpressen försvarar sexuella övergrepp på badhus

KUNGÄLV. Systemmedia går nu ut och försvarar sexuella övergrepp på badhus efter att Motståndsrörelsens aktivister agerat trygghetsvärdar på badhuset Oasen i Kungälv. Lögnpressen och Kungälvs kommunchef påstår att trygghetsvärdarnas närvaro får badgästerna att känna sig ”osäkra”.

Motståndet har bara börjat!

MÅNADSRAPPORT. Systemet är livrädda för Motståndsrörelsens frammarsch och har därför hetsat extra mycket mot organisationen under månaden. Men räcker deras desperata ansträngningar för att stoppa oss?

Norrbottnisk lokalmedia uppmärksammar Nordfront-ladan (uppdaterad)

LULEÅ. I september bytte en lada utanför Luleå politisk tillhörighet från Feministiskt initiativ till Nordiska motståndsrörelsen när lokala aktivister målade om den. Två månader senare har nu lokaltidningen Norrländska Socialdemokraten uppmärksammat skiftet.

Aktivister rensade Trelleborg på prideflaggor – inga flaggor kvar inför pride!

TRELLEBORG. Det verkar som att lokalbefolkningen i Trelleborg slipper se prideflaggor under söndagens prideparad. Detta efter att flitiga aktivister stulit alla kommunens prideflaggor. Artikeln har uppdaterats med bilder.

Näste 6 i kamp mot Trästockfestivalen

SKELLEFTEÅ. Under helgen pågick den numera ökända Trästockfestivalen i Skellefteå med bland annat ”nyanlända” som bussats in gratis. Här kommer en rapport om vad de lokala motståndsmännen sysslat med i samband med spektaklet.

Nordiska motståndsrörelsens klistermärken polisanmälda

LULEÅ. Klistermärken från Nordiska motståndsrörelsen har satts upp på en skola i Luleå. Nu polisanmäler skolan dessa klistermärken och lokalmedia kallar händelsen för en ”nazistattack”.

Nationalsocialistiska klistermärken polisanmälda

SKELLEFTEÅ. Klistermärken med ett “rasistiskt och homofobiskt budskap” sattes någon gång mellan fredagskvällen och lördagsmorgonen upp i ett bostadsområde i Skellefteå. Händelsen är nu polisanmäld.

Mannen som angrep aktivister i Emmaboda ljuger för media

EMMABODA. Den man som kastade ägg och betedde sig våldsamt mot aktivister i Emmaboda under en offentlig flygbladsutdelning går nu ut och ljuger i media. Mannen påstår att han hoppade upp i luften och sparkade två aktivister hårt i bröstet. Enligt uppgift till Nordfront ska mannen också efter händelsen ha trakasserat en kvinnlig aktivist.

Rikstäckande aktion i Norge: “Vi glömmer aldrig!”

FOLKBILDNING. Motståndsrörelsen genomförde i helgen en rikstäckande aktion i Norge för att uppmärksamma de allierades terrorbombning av staden Dresden under andra världskriget.

Radikal aktivism i Storbritannien visar muslimers ockupantmentalitet!

STORBRITANNIEN. Den patriotiska gruppen Britain First genomförde en marsch i Luton i områden av staden som domineras av muslimer. Med sig hade britterna kristna kors, vilket provocerade den religiöst intoleranta muslimska lokalbefolkningen som menar att Storbritannien ska vara ett islamskt samhälle och hotade patrioterna.

Upplopp i samband med invandringskritisk manifestation i Nederländerna

NEDERLÄNDERNA. Invandringsmotståndet i Nederländerna verkar ha radikaliserats och nyligen uppstod vad som ser ut som ett våldsamt upplopp i samband med en manifestation mot planerna på att öppna ett stort asylboende i Geldermalsen.