MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under onsdagskvällen kuppade några medlemmar i Näste 6 Musikhjälpen. I direktsändning höll man upp en banderoll som spann vidare på årets tema ”Barn är inte till salu”.

Banderollen utanför Musikhjälpens glasbur i Umeå. Foto: Nordfront.se.

Varje år samarbetar Sveriges Television (SVT) och Sveriges Radio (SR) genom ett projekt som kallas för Musikhjälpen. Tre ”kändisar” stoppas in i en glasbur, eller glaskammare om ni så vill, i någon svensk stad. Under en veckas tid livesänder man man sedan via både TV och radio, har gäster och uppträdanden och samlar in pengar för ett specifikt ändamål.

Musikhjälpens tema i år är ”Barn är inte till salu” och turen har kommit till Umeå att vara värdstad för eventet. I Näste 6 bestämde vi oss för att passa på att kuppa spektaklet och lite humoristiskt spinna vidare på problemet med pedofiler som handlar med barn. Det finns dock en allvarlig baksida med det hela, vilket är att dessa kändisar och förment goda människor aldrig kommer att kunna stoppa handel med barn, eller andra perversiteter för den delen, för än de globalister som styr vår värld stoppas en gång för alla. Det finns således bara en lösning på problemet, vilket förstås är Nordiska motståndsrörelsen.

Vid 20:30 tiden på måndagskvällen klev så jag själv och ett tiotal medlemmar från kampgrupp 602 fram med den hemmagjorda banderollen och försökte se till att fångas framför den kamera som filmade torget. Tyvärr bytte SVT kamera direkt vi började närma oss bildfånget, och enligt polisen på plats hade de meddelat att de inte skulle filma utanför buren för än vi avlägsnat oss från platsen.

Inne i buren uppskattade man däremot budskapet, efter att först ha varit lite tveksamma.

— Det händer något på torget, ser du vad det är Kalle? frågade programledaren Molly Sandén sin kollega Kalle Zackari Wahlström.

— Det är någon som har en banderoll, men det är nog något läskigt så vi ska nog inte läsa upp det, svarade dock Kalle.

Men efter att ha kikat efter och sett budskapet ångrade han sig:

— Nu har jag läst. Det står ”Förinta barnsexhandeln” och det är ju bra. Det är vi för!

— Ja, det är vi verkligen för, stämde Molly in.

Polisen vädjade först om att vi skulle byta plats, de hade till och med varit så goda att de sett ut en särskild plats för oss att stå på. Men jag förklarade att vi stod bra till och att det var meningslöst att stå på vilken plats de än utsett. På olika sätt försökte de förmå oss att flytta och ett tiotal upprörda åskådade började halvhjärtat att skandera något om ”inga rasister på våra gator”, men gav ganska snabbt upp då man inte fick någon med sig.


Efter en stund så vek vi ihop banderollen, till polisens stora lättnad, och begav oss hemåt. Men vi hann inte komma långt innan en polisbil körde i kapp oss och stannade oss. Ledaren för insatsen ville tala med undertecknad enskilt och frågade först om vi var klara med kvällen, vad syftet var och om vi var nöjda. Sedan berättade han att vi alla skulle visiteras. Jag ifrågasatte detta och undrade ifall vi var misstänkta för något brott, varpå polismannen svarade:

— Nej, men på grund av att andra NMR-medlemmar varit våldsamma tidigare så måste vi göra det.

Polisen försöker förklara för mig varför just vi ska trakasseras. Foto: Nordfront.se.

När jag ifrågasatte ifall det verkligen var rimligt att behandla oss på det sättet bara för att han anser att någon annan varit våldsam så fanns det smidigt nog en annan anledning till visitationen:

— För att ingen ska skadas om någon attackerar er längre fram.

Alla skulle visiteras av polisen innan vi fick gå hem. Foto: Nordfront.se.

Efter cirka en halvtimme med förhör och visitering fick vi dock gå hem, men de följde efter oss hela vägen. När jag kom till busstationen stod också en pikébuss och väntade på mig och följde även efter bussen en bit, innan man vek av. Förhoppningsvis för att polisarbete väntade.

Det är tur att det ej saknas resurser när någon vill stoppa barnsexhandeln!


  • Publicerad:
    2017-12-14 01:28