JÖNKÖPING. Lördagen den 18 februari hade det återuppståndna Näste 7 bjudit in kamrater från närliggande nästen för en flygbladsutdelning på det röda Jönköpings gator och torg. Som vanligt beskrev lögnmedia aktionen som hotfull och ordningsstörande samtidigt som polisen i samma artikel sa att det hade varit lugnt och stilla.

Vid lunchtid begav sig aktivister till centrala Jönköping för att visa lördagsshoppande människor att Motståndsrörelsen är det enda alternativet för de nordiska folkens överlevnad och för att deklarera området som en nationalsocialistisk zon. Omgående siktades en polisbil som följde efter de cirka 40 aktivisterna in på Jönköpings gågator. Vana vid onödig polisiär närvaro ställde fanbärarna upp sig och flygbladsutdelarna skred till verket.

Intresset för budskapet var stort och ett flertal givande samtal hölls där vanligt folk med egna ögon kunde se att Motståndsrörelsens aktivister är vanliga människor med en brinnande kärlek till sitt folk och inte de hatiska och massmördande monster som media utmålar oss som. Detta accepterades inte av vissa självhatande individer vilket resulterade i att en person blev milt tillrättavisad när han försökte slita ett antal flygblad ur en aktivists händer.

En kvinna som ansåg att fri opinionsbildning inte fick bedrivas utanför en lokal som huserade en konstutställning där intäkterna gick till ”utsatta barn och familjer i Syrien och Libanon” tyckte inte om att filmad när hon försökte köra bort aktivisterna från platsen. När hon insåg det lönlösa i sitt agerande tryckte hon upp sin mobil ett par centimeter från en aktivists ansikte och kom med det infantila uttrycket ”luften är fri!”.

Den infantila och yttrandefrihetshatande kvinnan som även hatar sitt eget folk.

Även det röda patrasket dök upp för att markera sin närvaro. Till en början sågs bara två av ”rödingarna” till där de satt och beskådade flygbladsutdelningen. Efter otaliga telefonsamtal och sms lyckades de till sist få resterande av Jönköpings ”antifascistiska elit” till platsen.

Ett kommunistiskt kärlekspar?

Röd kraftsamling.

Efter att ha stått och delat ut på gågatorna beslöts det att man skulle förflytta sig mot Västra Storgatan och Filmstaden i förhoppning om att nå ut till fler svenskar som tröttnat på det nuvarande systemet. Då det inte rörde sig så mycket folk i området som man hade hoppats på, mer än ytterligare polisbilar, gick man tillbaka till gågatorna där det fortfarande fanns lördagsshoppande människor.

Poliser som inte har tid eller resurser för att förhindra våldtäkter, inbrott och så vidare. Men när det står ”nazister” på gatan så har de all tid och alla resurser i världen!

Väl tillbaka på gågatorna ställde fanbärarna upp sig igen och man fortsatte att dela ut flygblad i rask takt till förbipasserande. Ännu en gång kände sig en självhatande individ sig tvungen till att ingripa då hon märkte att många som tog emot flygblad verkade vara glada över att se Motståndsrörelsen på Jönköpings gator. Ingripandet bestod i att dra upp lögnen om ”Förintelsen” och ifrågasätta om det fanns tillstånd för aktivisterna att stå och dela ut flygblad. Då kvinnan, som heter Lisa Arfwidson och troligtvis är en av utställarna vid tidigare nämnda konstutställning, upplystes om att det inte behövs något tillstånd för att dela ut flygblad och att ”Förintelsen” är en lögn hotade hon med att ringa Säpo innan hon försvann ifrån platsen.

Lisa Arfwidson spottar på yttrandefriheten.

Efter ett flertal timmar på Jönköpings gator kände aktivisterna sig nöjda och gick tillbaka till bilarna för att bege sig till en lokal där nästeschef Magnus Wardmo tackade alla som deltagit under dagen.


  • Publicerad:
    2017-02-19 17:30