USA. Nyligen hölls en yttrandefrihetsmanifestation i Berkeley, Kalifornien. I vanlig ordning attackerades samlingen av yttrandefrihetskritiska vänsterextremister från Antifa, som dock inte verkade ha tagit det hårda motståndet och sin egen undermålighet i beaktning.

Trots att USA har en jämförelsevis omfattande och långtgående yttrandefrihet som skyddas av konstitutionen så är den ständigt under attack från framförallt de mediala, kulturella och akademiska etablissemangen. Precis som i övriga västvärlden så finns även systemlakejer i form av grupper som Antifa, vars uppgift är att med våld och hot försöka att tysta människor med oppositionella åsikter.

Nyligen samlades en stor grupp amerikaner i den kaliforniska staden Berkeley för att hålla en manifestation till försvar för yttrandefriheten. Staden har ett ökänt universitet som är en USA:s av viktigaste lärosäten för kulturmarxistisk propaganda, något som även tycks ha smittat av sig på befolkningen.

Det var även i Berkeley som Kyle Chapman, mer känd som Based Stickman och Alt Knight, gjorde sig ett namn i samband med att han slog av en klubba mot en attackerande vänsterextremists skalle när han försvarade en grupp människor som manifesterade till stöd för president Donald Trump.

Nu har en film släppts från yttrandefrihetsmanifestationen och där kan man se hur de attackerande systemlakejerna får agera fritt, samtidigt som polisen tar skydd i sina fordon och stillsamt ser på. Människorna som samlats för att manifestera bjuder dock på hårt motstånd och när yttrandefrihetsfienderna kastar en kraftig rökbomb i motvind tvingas de slutligen retirera.

Se filmen nedan:


  • Publicerad:
    2017-04-18 07:00