USA. Den fega maskerade antifascisten i Berkeley som nyligen slog ett cykel-bygellås i huvudet på en Alt-Right-demonstrant har blivit avslöjad som collegeprofessorn Eric Clanton. Nu har en anmälan om åtal skickats in.

Användare på det engelskspråkiga bildforumet 4chan har genom ett omfattande insamlings- och analyseringsarbete av bilder från olika tillfällen när maskerade antifascister har protesterat i Kalifornien lyckats avslöja identiteten på den maskerade antifascisten som nyligen slog ett cykelbygellås i huvudet på en helt fredlig Alt-Right-demonstrant.

Bara 18 sekunder in i detta filmklipp kan man se hur en feg maskerad antifascist tar sig fram i skydd av folkmassorna och slår till en Trump-supporter i huvudet med bygellåset.

Mannen som blev slagen, Sean Stiles, stod vid tillfället helt fredligt på knä mitt emellan folk som stod och skrek på varandra och det verkade som att han försökte lugna ned stämningen och hindra bråk. Trots detta var det just honom som den våldsamme antifascisten riktade in sig på. Slaget i huvudet orsakade ett djupt blödande sår.

Genom ett omfattande arbete utfört av ett stort antal enskilda användare på bildforumet 4chan har deras gemensamma ansträngningar lyckats avslöja att den maskerade antifascisten som utförde attacken är en collegeprofessor vid Diablo Valley College som heter Eric Clanton.

Här nedanför kan man se en del av bilderna som de har samlat ihop från olika protester där maskerade antifascister har dykt upp och hur dessa sedan har analyserats och bearbetats. Just när collegeprofessorn utförde attacken så var Eric Clanton ordentligt maskerad, men vid andra tillfällen vid samma protest hade han inte ansiktsmaskeringen lika ordentligt uppdragen och solglasögonen var inte alltid på. Sedan vid andra tillfällen har han närvarat både med och utan maskring. Genom att lägga pussel med bilder så har 4chan-användarna alltså lyckats avslöja våldsverkarens identitet.

Detta våldsamma och oprovocerade överfall har knappt nämnts av vanliga mainstreammedier och vad det verkar som har rättsväsendet inte gjort någonting för att lösa det. Alltså har det varit på samma sätt som tidigare. Skillnaden nu är att vi har fått alternativmedier som rapporterar om sådant här och en stor mängd engagerade människor som på grund av att de har fått nog av hur saker och ting är själva har börjat göra det arbete som polisen borde ha gjort.

Artikeln ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källa:
ANTIFA GOONS PANIC After Masked Professor Who Bludgeoned Trump Supporter with Bike Lock Is IDENTIFIED & EXPOSED


  • Publicerad:
    2017-05-03 10:00