USA. Enligt uppgift har den välkända Antifa-grupp som stod bakom stökigheterna kring yttrandefrihetsmanifestationerna i Berkeley kopplingar till pedofillobbygruppen NAMBLA.

Amerikanska antifascister kopplas nu till pedofilgrupp, efter ev avslöjande av The Daily Caller.

I den okända kaliforniska staden Berkeley har det under året hållits ett antal manifestationer av konservativa, libertarianer och anhängare till USA:s president Donald Trump. Den senaste i raden var en yttrandefrihetsmanifestation, som grupp antifascister misslyckades med att förstöra i samband med att de kastade rökbomber i motvind och själva fick fly fältet.

Samma antifascister såg också till att den konservativa författaren Ann Coulter nyligen fick ställa in ett föredrag som skulle hållas på stadens universitet.

Samtliga manifestationer i närområdet har drabbats hårt av yttrandefrihetshatande vänsterextremister, som enligt uppgift har organiserats av Antifa-gruppen med det orwellianska namnet Koalitionen för att Försvara Kvotering, Integration och Invandrarrättigheter och Kampen för Jämlikhet med Alla Tillgängliga Medel, även känd som By Any Means Necessary (BAMN)

Det har nu avslöjats att gruppen har täta band till den amerikanska pedofillobbygruppen North American Man-Boy Love Association (NAMBLA), som kämpar för vuxna mäns rätt att ha sexuellt umgänge med småpojkar. NAMBLA agerar i utkanten av den amerikanska homolobbyn, brukar gå med i diverse Pride-parader och motsvaras i Sverige närmast av den numera officiellt nedlagda Pedofila arbetsgruppen inom RFSL.

Den amerikanska nyhetssidan The Daily Caller, som grundats av den populäre nyhetskommentatorn Tucker Carlson, har kommit över dokument från BAMN som visar att organisationen grundades av personer med både sympatier och medlemskap i NAMBLA.

BAMN grundades enligt uppgift av en Detriot-baserad marxistorganisation vid namn Revolutionary Workers League (RWL). Organisationen har beskrivits av NAMBLA själva som ”en trotskistisk grupp baserad i Detriot-området. RWL stödjer homorättigheter i allmänhet och NAMBLA i synnerhet”, i samband med att RWL deltog på en pedofilkonferens anordnad av NAMBLA.

Under konferensen ska RWL kommit med fyra förslag som sedan anammades i NAMBLA:s principprogram:

  1. “Avskaffa alla åldersbaserade utegångsförbud” (I USA kan lokala myndigheter emellanåt påkalla så kallade curfews, med andra ord officiella förbud att vistas utomhus efter en viss tid. I regel riktas de till minderåriga. reds. anm.)
  2. “Barn ska ha rätt att inleda ”skilsmässa” från sina föräldrar.”
  3. “Sänk åldern för rösträtt och utvidga rösträtten till rätten att inneha folkvalda positioner för all politiskt aktiv ungdom.”
  4. “Barn och ungdomar måste tillgodoses en icke-moralistisk, detaljerad, sexualpositiv – inklusive homosexpositiv – sexualundervisning som inkluderar undervisning i säker sex. Kondomer, latexskydd och preventivmedel i lämpliga mindre storlekar måste distribueras i alla skolor.”

RWL kom sedan alltså att grunda Antifagruppen BAMN som har kämpat hårt för att slå ned på yttrandefriheten i framförallt sydvästra USA.

En av organisationens grundare, Eileen Scheff, var både aktiv i RWL och tidigare i NAMBLA. Under en NAMBLA-presskonferens efterfrågade hon att ”häxjakten” på pedofiler måste upphöra.

— Media och polisen har gjort NAMBLA till en måltavla eftersom organisationen står för unga personers rätt att i samförstånd ha sex med vem de vill, ska hon ha sagt under presskonferensen.

The Daily Caller har vid upprepade tillfällen försökt att nå BAMN och Eileen Scheff, dock utan framgång.

Källa:
Documents Tie Berkeley Riot Organizers To Pro-Pedophilia Group, NAMBLA


  • Publicerad:
    2017-05-04 19:15