MUSIK. Denna vecka presenterar Nordfront den amerikanske trubaduren Paddy Tarleton och hans låt ”Antifa is finished”.

Veckans låt

Klockan 20:00 varje fredag uppmärksammar Nordfront en låt för att sprida sund och intressant kultur till våra läsare. Har du förslag på musik du tror skulle passa som Veckans låt? Kontakta då redaktionen på redaktionen@nordfront.se

Paddy Tarleton är en amerikansk trubadur, baserad i Philadelphia, som gör nationalistiska och trallvänliga låtar i amerikansk folksångstradition.

Hans musik är väldigt populär på Youtube och han har ofta varit snabb på att släppa nya låtar som kommenterar dagsaktuella, politiska skeenden. Några exempel är The Ballad of War-Whore Hillary, The Battle of Sacramento och The Ballad Of Raunch-Vag Rosie.

I en intervju med The Daily Stormer berättar Tarleton bland annat att han är medlem i Traditionalist Worker Pary (TWP), som leds av Matthew Heimbach. I en intervju som Nordfront tidigare publicerat med Heimbach berättar han bland annat att han sympatiserar med och har inspirerats väldigt mycket av Nordiska motståndsrörelsen.

För drygt en månad sedan presenterade även Nordfront en annan Veckans låt med kopplingar till TWP, nämligen A Declaration of War av bandet 14 Sacred Words som leds av partiets propagandaansvarige Jason Augustus.

Tarleton släppte sitt debutalbum Diversity is our Strength 2016, där även veckans låt Antifa is Finished finns med. Låten presenteras med tanke på att även Antifas svenska kollegor ofta bjuder på skrattfester, senast efter Nordfronts avslöjande om Dalarnas antifascistiska clowner och dess ledare Ivan Midjics förehavanden.


  • Publicerad:
    2017-05-19 20:00