USA. Distriktsåklagaren och polisen i Berkeley har nu meddelat att de i dagsläget inte kommer att väcka åtal mot den amerikanske hjälten Kyle Chapman, mer känd som ”Alt-Knight” och ”Stickman”.

Det var under en demonstration till förmån för USA:s president Donald Trump som hölls i den ökända och kulturmarxistiska staden Berkeley i Kalifornien som en Texasbo vid namn Kyle Chapman gjorde sig ett namn som en modern amerikansk hjälte.

Demonstranterna på plats attackerades nämligen av beväpnade och yttrandefrihetshatande vänsterextremister som inte tålde att Trump samlade ett sådant stort stöd i den vänsterliberala delstaten Kalifornien.

Trots att flertalet regelrätta slagsmål uppstod, vilket bland annat gjorde att fredliga pensionärer fick uppsöka vård, så ingrep inte Berkeleypolisen för att hjälpa demonstranterna att nyttja sin grundlagsskyddade rätt att demonstrera.

LÄS OCKSÅ: ”Alt-Knight” attackerade antifascister med klubba och sköld – hyllas på Twitter

Det odrägliga och fega beteendet hos storfinansens lakejer blandat med Berkley-polisens passivitet och oförmåga att utföra sitt arbete fick till slut Chapman att ta saken i egna händer. Iklädd skyddsutrustning med gasmask och beväpnad med klubba och sköld i trä gick han till attack mot den yttrandefrihetshatande pöbeln.

Filmklippet som visat hur hans klubba går av mot en attackerande vänsterextremists skalle har nu blivit viralt och han har sedan dess hyllats i hela världen som ”Alt-Knight” och ”The Berkeley Stickman”.

Se Chapmans patriotiska gärning nedan:

Trots att polisen tidigare inte hade visat något större intresse av att ingripa mot våldsamheterna så fick Chapmans framgångsrika tillbakadrivande av de fientliga vänsterextremisterna dem att vakna till. Chapman greps således och anklagades inledningsvis för flertalet brott.

Kyle ”Alt-Knight” Chapman anklagades för en lång rad brott efter sitt hyllade tilltag.

På Internet drogs då två kampanjer igång parallellt med varandra: En för att president Trump skulle benåda Chapman och en annan för att samla in pengar för att betala hans borgenssumma. Ganska snart hade man lyckats samla ihop 50 000 dollar, vilket innebar att Chapman kunde släppas fri även om anklagelserna kvarstod.

Kyle ”the Alt-Knight” Chapman arresteras av polisen efter att med stort mod ha försvarat sina kamrater.

Nu har det meddelats att åklagaren och Berkeleypolisen inte kommer att åtala Chapman i dagsläget. Det återstår dock att se ifall de kommer att fortsätta utredningen för att åtala honom vid ett senare tillfälle eller ifall de kommer att lägga ned utredningen helt och hållet.

Se ett klipp där Chapman kommenterar utfallet i domstolen nedan:

Chapman har nu blivit en ikon på nätet och hans gärning har blivit en symbol för den vite mannens frihetslängtan och motstånd mot de globalistiska krafter som vill förslava och slutligen förinta vårt folk. Därför är den amerikanska Alt-right-rörelsen just nu fullt upptagen med att skapa memes av deras nye hjälte. Nedan följer ett axplock av de hyllningar som går att finna i skrivande stund:

LÄS OCKSÅ: Den ultimata guiden till ”Alt-right”-rörelsen

Lämna gärna egna bidrag eller Alt-Knight-memes som ni hittat på nätet i kommentarsfältet.

Källor:
Over $50,000 Raised for ‘Based Stick Man’ Who Defended Trump Supporters at Berkeley Riots
Stickman/ Alt Knight Charges Dropped!


  • Publicerad:
    2017-03-08 23:36