INTERVJU. Vår norska systersida Frihetskamp har intervjuat Tara McCarthy, kvinnan bakom Youtube-kanalen ”Reality Calls, mest känd för efterforskningar om den så kallade #PizzaGate-skandalen, men även för videos som berör ras- och invandringsfrågor.

Berätta om din uppväxt, om ditt politiska uppvaknande och när du började göra Youtube-videos.

Jag växte upp i Storbritanniens huvudstad London. Så länge som kan kan minnas har jag varit omgiven av vänstervridna människor. Jag gick på skolor där majoriteten var icke-vita och jag blev lärd från tidig ålder att mångfald är rätt och riktigt. Som ung vuxen hade jag svårigheter att hitta någon mening med dagens politik. Jag började lyssna på Alex Jones eftersom det han sa verkade vara en bättre beskrivning av verkligheten än den jag fick via de kontrollerade medierna. Jag började med tiden att identifiera mig med traditionella amerikanska värderingar, sådana som jag under hela mitt liv lärt mig att förlöjliga. Ett par åt senare kom jag av en slump över professor J. Philippe Rushtons forskning om raser och IQ. I början var jag väldigt skeptisk till hans rön, men nyfikenheten fick mig att undersöka närmare. Efter ett år av privata studier i ämnet utvecklade jag nog med tillit till legitimiteten i hans forskning att jag började diskutera den öppet.

Jag har länge ansett att tala sanning är viktigare än att undvika att stöta sig med andra människor. Jag kände att det var min plikt att informera folk om viktiga rön som varit dolda för dem i flera decennier. Under mitten av sommaren 2015 började jag göra Youtube-videos.

Hur har reaktionen från familjer och vänner varit? Har du något råd att ge unga som upplever negativa reaktioner från personer som de håller av på grund av sina impopulära åsikter?

Överraskande nog så får mina videos i dessa ämnen vanligtvis långt fler upp-röstningar än ned-röstningar. Kommentarerna är däremot rätt ofta till stor del negativa. Jag tror att detta har att göra med tanken om den ”tysta majoriteten”. Många människor har en aning om vad som pågår, eller åtminstone en öppenhet inför att få höra om det, men de är rädda för att bli förknippade med det. Min egen familj har exempelvis reagerat starkt negativt på mitt arbete och mina åsikter. Det enda sättet för oss att hålla sams under familjesammankomster är att helt undvika att diskutera något som är relaterat till politik, ras, kriminalitet, invandring, intelligens, kultur, genetik etcetera. Jag har dock förlorat en hel del respekt för dem efter att ha sett dem för de kulturmarxister de verkligen är.

Mitt råd, rent generellt, är att säga sanningen när man tillfrågas om dessa ämnen, utan att för den skull trycka upp det i ansiktet på folk. Ge aldrig andra ett felaktigt intryck av vem du är, förutom när det är högst nödvändigt för att exempelvis klara sig igenom universitetet eller fungera på jobbet. Du bör även kolla upp möjligheten att flytta till ett område där det bor fler människor som tänker som dig.

Hur kom du först in på Pizzagate?

Jag hjälpte till med att läsa och dela information om e-mailen som Wikileaks läckte under presidentvalet. Det var denna information som ledde till mina efterforskningar kring Pizzagate.

LÄS OCKSÅ: #Pizzagate – är makteliten i Washington inblandad i en pedofilring?

Kan du ge våra läsare som inte är bekanta med Pizzagate en kort sammanfattning i ärenden?

John Podesta, som var Hillary Clintons kampanjledare under presidentvalet och som har arbetat nära tidigare presidenter såsom Barack Obama och Bill Clinton, har en bror vid namn Tony Podesta som också tillhör den politiska makteliten i Washington DC i USA.

Dessa två ser ut att ha varit involverade i satanistiska ritualer med en kvinna som heter Marina Abramovic. De använder sig också av ett kodspråk som är oerhört likt det som pedofiler använder för att kommunicera med varandra och distribuera barnpornografi. De samlar också på väldigt stötande tavlor och konst som ger antydningar till barnmisshandel och barnamord. Man skulle kunna skriva en hel bok bara om vad som framkommit i ärendet, så jag föreslår att alla som är intresserade av att ha ett öppet sinne avsätter några timmar till att undersöka ärenden innan de drar några slutsatser.

Se McCarthys genomgång av Pizzagate nedan:

Vad tror du är anledningen till att massmedia har underlåtit att rapportera om saken? Framstår det inte som märkligt att begreppet ”fake news” plötsligt dyker upp samtidigt som Pizzagate börjar uppmärksammas på sociala medier?

Nej, jag tror inte det är någon tillfällighet. En av männen som är centrala i Pizzagate-kontroversen är restaurangägaren James Alefantis. Han har en nära personlig relation till David Brock som grundade organisationen Media Matters for America och som dessutom verkar vara personen bakom ”fake news”-kampanjen som sedan förmedlats vidare till resten av massmedia. Han är en väldigt inflytelserik person inom amerikansk media.

En närmare titt på restaurangägaren James Alefantis och bröderna Podesta:

Några har kritiserat efterforskningarna av Pizzagate för att vara baserade på indicier och långsökta teorier. Vad säger du om detta?

Ja, det är baserat på indicier. Vi har inte befogenheter att genomföra den typ av undersökningar som är nödvändiga för att ta fram avgörande bevis. Detta är FBI:s jobb, men många menar att FBI är korrupta eftersom de inte har klarat av att genomföra en ordentlig förundersökning med påföljande åtal gentemot Hillary Clinton som många menar har begått uppenbara olagligheter. Vi som undersöker Pizzagate har inte mycket hopp om att de som är involverade vill bli undersökta. Vi anser emellertid att allmänheten har rätt att få veta vilka indicier och ledtrådar som vi har funnit och det är därför vi delar med oss av dem. De flesta personer som är misstänkta för att vara involverade i Pizzagate har nära kopplingar till Hillary Clinton. Detta gör att hennes karaktär bör ifrågasättas, särskilt med tanke på att hon är en person med makt.

LÄS OCKSÅ: Journalist hotad till livet efter att ha granskat Clinton och Pizzagate

Självklart har det varit mycket spekulationer från de tusentals människor som arbetar på Internet för att ta reda på mer om Pizzagate. Detta är inte ett problem som är specifikt för just Pizzagate, utan ett problem med Internet rent generellt. Du kan inte tro allt du läser, du måste kunna använda ditt omdöme.

Det har förekommit flera fall där politiker och andra mäktiga personer har gripits och dömts för grova sexualbrott. Hur omfattande tror du att detta problem är?

Tyvärr tror jag att detta problem är mycket större än de flesta människor vill inse. Hundratals barn räddades från en pedofilring i Toronto 2013. Jag tror det är rimligt att anta att det finns hundratals, eller i värsta fall tusentals, barn som systematiskt misshandlas och utnyttjas av organiserade kriminella nätverk för profit i varje storstad. Vi kan inte komma fram till hur vi ska hantera ett sådant problem om vi inte samtidigt är villiga att erkänna att problemet existerar, och för väldigt många människor är detta svårt att göra.

Dokumentärfilmen ”Conspiracy Of Silence” avslöjade ett omfattande och organiserat utnyttjande av barn bland högt uppsatta politiker i USA, men tystades ned och stoppades av myndigheter:

Vad tror du det är som förmår dessa människor att utföra dessa onda och avskyvärda handlingar mot oskyldiga barn?

Det verkar som om sexuellt utnyttjande av barn är något som vissa bland eliten sysslar med för underhållning och tillfredsställelse, på samma sätt som de använder narkotika, anlitar lyxprostituerade eller betalar 100 000 dollar för en flaska champagne. Som med allt slags beroende så måste man ständigt öka dosen, samma sak gäller perversa sexhandlingar. Många av dessa människor är förmodligen redan psykopater och starkt beroende av makt och sex, så det är bara en tidsfråga innan de börjar utforska sådana handlingar. Jag tror att att de tycker att det verkar coolt på samma sätt som högstadieelever tycker det är coolt att röka hasch med de populära grabbarna. Det ger dem en känsla av att vara ”en del av gänget”. Jag kan tänka mig att vissa av dem som rör sig i dessa elitmiljöer, men som anser att det är galet att utnyttja barn sexuellt, blir sedda som ”pryda” likt religiösa fanatiker eller som trångsynta och gammaldags.

Kort sagt så tror jag detta är elitens sätt att släppa ut håret på en fredagskväll, att testa gränser och underhålla sig själva. Du undrar kanske också om den ”satanistiska” aspekten av barnutnyttjandet? Analyser från experter visar på att personer som är involverade i Pizzagate är mer åt ockultist-hållet. Detta är ett tydligt uppror och hån mot kristendomen samt en del av att vara delaktig i en hemlig grupp. Det är också uppenbart att det finns en tydlig avsikt i bakgrunden att få politiska personer att begå handlingar som senare kan användas mot dem i utpressningssyfte.

Australiensisk dokumentär om pedofili och utnyttjande av barn av den brittiska makteliten:

Berätta vad som hände med din ursprungliga Youtube-kanal.

Min ursprungliga Youtube-kanal stängdes ned tillfälligt som straff för att jag lade ut några videor som vissa personer tydligen ogillade. Det bästa sättet att uppdateras om mitt arbete är att skriva upp sig på mitt nyhetsbrev via min hemsida. Du kan också följa mig på Twitter. Jag har även en egen podcast.

Vad anser du om Alt-right-rörelsen? Ser du dig själv som Alt-right?

Jag tror jag kan klassificeras som Alt-right, men jag väljer att inte identifiera mig som det. Detta då jag föredrar att bedömas för den jag är, inte utifrån en etikett som tilldelas mig.

LÄS OCKSÅ: Den ultimata guiden till ”Alt-right”-rörelsen

Har du upplevt hot eller uthängningar på grund av dina åsikter?

Självklart har jag det. Extremvänstern kommer aldrig sluta att med mobbning, hot och våld försöka få sin vilja igenom. Vi har alla sett tillräckligt med exempel på detta.

Berätta om ditt liv som vegan. Vilka andra intressen har du?

Jag uppfostrades som vegetarian från födseln. Som ungdom gjorde jag uppror mot mina föräldrar och började äta kött i 18 månader eftersom jag var övertygad om att jag behövde mer protein. Efteråt började jag må psykiskt dåligt av tanken på att äta kött då det i mitt huvud framstår som sjukt att känna glädje över att äta något som ett annat väsen har fått lida och dö för att producera. Det är dessutom väldigt lätt att vara vegan. Faktiskt så gillar jag att vara vegan och känner sällan att jag går miste om något. Mitt huvudintresse nuförtiden är att lära mig om barnuppfostran eftersom jag har förhoppningar om att snart få barn.

Fler och fler kvinnor har börjat säga emot kulturmarxismen och den antivita propagandan på sociala medier och sidor som Youtube. Vad tror du är orsaken till detta?

Jag tror att ämnen som länge har mörkats av massmedia är på väg att bryta igenom och har därmed blivit en del av en motkultur. De flesta kvinnor, generellt sett, är mer rädda för allvarliga konflikter än män. Jag tror att kvinnor söker efter trygghet. Tidigare var det tryggt för dem att vara en del av den politiskt korrekta flocken, men eftersom samhället är villigt att offra dem på det politiskt korrekta altaret, börjar allt fler att inse att det är tryggare för dem att ansluta sig till rakryggade män som är villiga att beskydda dem. Allt jag kan säga till dessa män är: Snälla förlåt oss kvinnor! Unga kvinnor har blivit hjärntvättade i flera decennier till att tro på den kulturmarxistiska och feministiska propagandan. Splittring av familjen är deras mål — men genom att skapa starka familjer kommer vi att kunna trotsa dem.

Vad anser du om Brexit och hur ser du på framtiden?

Tack och lov för Brexit. Tack och lov för Nigel Farage! Jag tror att våra nuvarande politiker har för avsikt att låta folkets vilja gå igenom. De har prövat att komma undan, men de har inte klarat det, så nu har de inget annat val. Förhoppningsvis kommer Sovjet, ehm, jag menar EU, snart att falla. Jag ser på framtiden med hopp.

Tusen tack för intervjun. Några sista tankar?

Tack ska du ha. Jag uppskattar intervjun väldigt mycket. Jag vill avsluta med lite gammal grekisk filosofi: ”Där sanningen finns, där finns också skönhet och godhet”.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.


  • Publicerad:
    2017-03-01 01:16