BROTT. TV-stjärnan Allison Mack från serien ”Smallville” erkänner att hon begått brott i den judiska sexkulten Nxivm. Men vad är det för en kult och vilka står bakom den? Nordfront reder ut grunderna.

Judinnan Allison Mack är mest känd för sin roll i tv-serien Smallville. I veckan förklarade hon sig skyldig utpressning av sexuell natur. Det är förmodligen ett av sexkulten Nxivms mindre brott.

De flesta känner den 36-åriga judiska skådespelaren Allison Mack från hennes roll i den tio säsonger långa tv-serien om Stålmannen, Smallville.

I veckan nåddes vi av meddelandet att hon i domstol erkände att hon har begått brott i sexsekten Nxivm som hon själv tillhör och har haft en av de ledande befattningarna inom.

Keith Raniere.

Hon tillstår att hon har utövat utpressning mot två kvinnor. Utpressningen bestod i att om kvinnorna inte utförde vissa arbetsuppgifter skulle Mack sprida känslig och privat information om kvinnorna.

En företagssekt
Sextraffickingsekten Nxivm (uttalas: nexium) grundades 1998 av den nu 58-årige företagaren Keith Raniere och judinnorna Nancy Salzman och Pamela Cafritz, den senare Ranieres älskarinna tills hon dog, då Mack tog hennes plats. Salzman var länge VD för företagskulten. Hennes kodnamn i sekten var ”prefekten”.

Lauren och Nancy Salzman samt Sarah Edmundson, alla judinnor. Salzmans var ledare medan Sarah var sexobjekt. Hon flydde sekten.

Kulten utformades som ett pyramidföretag, inte olikt en blandning av Herbalife och Scientologerna. Även Raniere står åtalad, bland annat för trafficking, barnpornografi och sexuellt utnyttjande av minderåriga. Han är också misstänkt för våldtäkter, även på barn. Bland andra våldtog han den 15-åriga Gina Hutchinson som sedan begick självmord, eventuellt på grund av Ranieres våldtäkt.

Sekten är även känd för att brännmärka medlemmarna med Keith Ranieres initialer för att visa vem som äger sexslavarna. Det är samma förfarande som ofrivilliga sexslavar utsattes för i den judiska barnsextraffickinghärva i Colombia som sprängdes i december.

Sexmedlemmarna brännmärktes med ledarens initialer ovanför underlivet för att befästa vem som var deras Mästare.

Pseudonymen Karl Radl, en av skribenterna på den antisemitiska bloggen Semitic Controversies, undrar retoriskt i en kommentar om Nxivms judiska kopplingar hur det kan komma sig att Allison Mack och Keith Rainiere är ”de enda” som omtalas i media beträffande sexkulten.

För det första är det inte sant, även om fokus främst ligger på de personerna; för det andra är det inte ett konstigt fokus, eftersom de länge har utgjort ansiktena utåt för sekten. Mack var dessutom i sin egenskap av kändis en lämplig rekryterare för att locka till sig nya medlemmar – inklusive sexslavar.

Men Radls retoriska fråga är ändå relevant, för den antyder att medierna inte gärna vill belysa att sexsekten ägs och styrs av judar, även prominenta sådana.

En sexkult med judiska intressenter
Keith Raniere började sin företagskarriär som ung genom att starta en stor mängd företag. När han hade lyckats samla ihop en förmögenhet, slog ekobrottsmyndigheten till.

All hans verksamhet bestod av oetiska multi-level marketing-företag, så kallade pyramidföretag som alltid innebär ekonomiska förluster för dem som befinner sig längst bort från den ekonomiska ”pyramidens” topp. Exempel på sådana företag är hälsokostföretaget Herbalife och kosmetikbolaget Oriflame som även finns i Sverige.

När Raniere blev påkommen och stämd för ekobrott, erkände han, betalade böterna och avvecklade pyramidföretagen. Då satsade han på ett nytt företag tillsammans med ovan nämnda Nancy Salzman: Nxivm.

Clare och Sara Bronfman har finansierat Nxivm med 150 miljoner dollar.

Pengarna kom företrädesvis från den judiska familjen Bronfman – ett angliserat namn som kommer från jiddish och betyder ”spritdrycksman” – vilken gjorde sig förmögen på spritdrycker genom det ”kanadensiska” företaget Seagram med varumärken som före detta svenska Absolut vodka.

Tills de sålde av en del verksamhet var de världens största ägare av sprittillverkning. Bronfman anses vara den mest filantropa judiska företagsfamiljen i världen, med oräkneliga välgörenhetsprojekt. De anses allmänt även vara nästan lika otäcka i sina maffialiknande metoder som familjen Rothschild, med stöd i sin egen företagshistoria.

Döttrarna till Edgar Bronfman, Clare och Sara, har pumpat in 150 miljoner dollar i Nxivm och köpt många fastigheter där sexorgier och företagsträffar hållits.

Pappa Edgar själv var också med i sexkulten helt kort under samma tid som han var chef för World Jewish Congress. Han tyckte dock inte om Nxivm utan kallade den en sekt, vilket det var, och lämnade den.

Äpplet faller inte långt från trädet
Systrarnas farfar Samuel Bronfman och hans bröder drev ett omfattande nätverk av bordeller på 1910-talet.

När Förbudstiden – rusdrycksförbudet i USA – trädde i kraft 1920 ordnade judarna ett generellt undantag från alkoholförbudet ”av religiösa skäl”.

Bröderna Bronfman lade spritdistribution till sin bordellverksamhet, sprit som alltså inte användes i religiösa ceremonier utan för att tjäna pengar på, bland annat i affärer med olika maffior i USA: italienska, judiska och kinesiska. Tillsamman med de senare spred de även opium och heroin i USA.

Personlighetsutveckling och orgier
Nxivm liknade Ranieres tidigare pyramidföretag kombinerat med verksamhet som påminner om fastighetsbolaget och ”kyrkan” Scientologerna. Utåt sett ägnade sig företaget åt personlighetsutveckling i olika former.

År 2012 hade Nxivm 10 000 medlemmar över hela världen. Det fanns en yttre verksamhet och en inre. Den yttre verksamheten utgjordes av framgångsseminarier – hur man ska älska sig själv och bli framgångsrik, inte olikt Neuro-Lingusitic Programming-kurser (NLP) som Tony Robbins har gjort till en miljardindustri.

Dessa seminarier utgjorde en rekryteringsbas för sexobjekt — ofta kvinnor från finans- och kändisvärlden – som ansågs vara mottagliga eller åtråvärda och som lockades in i den inre verksamheten. Främst för att tillfredsställa sexledaren Raniere själv, men många människor njöt av att utnyttja andra medlemmar.

Judinnan Catherine Oxenberg blev känd när hon spelade i tv-serien Dynasty på 80-talet. Hon hävdar att hon räddade sin dotter India ur Nxivum.

Hierarkin var sträng och inga av Mästarens sexpartners fick ha sex med någon annan så länge han använde dem – inte ens kvinnornas egna makar om de hade någon. Normalt hade Raniere en pool på 15-20 kvinnor åt gången som han utnyttjade.

Men han har också våldtagit flickor så unga som 12 år inom ramen för verksamheten. Unga flickor har bland annat levererats som ”presenter” åt honom. Enligt uppgifter ska han ha ägnat sig åt övertalnings- och övergreppssex på barn i åtminstone 30 år. Men han anser att sex med barn inte är ett problem och borde vara lagligt. Hans offer var aldrig offer, säger han, för de bar på själar som var mycket äldre än deras fysiska kroppar.

Kvinnor manipulerades genom ett psykologiskt förnedringsprogram för att binda dem till sina ägare. Läran gick ut på att kvinnor är svaga, egoistiska, oärliga, illojala, giriga typer som skvallrar och snackar för mycket och aldrig behöver stå till svars för sina handlingar, som män alltid tvingas göra.

Nexivm lovade att rätta till alla dessa defekter hos kvinnor och göra dem till starka individer. Särskilt gällde det de kvinnor som hade ”förmånen” att bli inbjudna till den inre verksamheten.

Träningsprogrammet tvingade kvinnorna att banta ner sig till ”attraktiv modell”, och om de dög åt ledaren brännmärktes de med Keith Ranieres initialer, en liten bit ovanför underlivet – ett bevis för att de dög åt honom och åt sig själva.

Övergrepp och trauman
Före detta medlemmen Sarah Edmundson berättade för New York Times hur brännmärkningen gick till.

Alla kvinnor skulle klä av sig nakna och ligga på en massagebänk medan tre andra personer höll fast deras ben och axlar. En av mästarinnorna, Lauren Salzman – dotter till företagschefen Nancy – beordrade kvinnorna att säga ”Mästare, snälla brännmärk mig, det skulle vara en ära!”

Sedan gick en läkare, yrkesverksam i New York, fram till kvinnorna. Hon använde ett medicinskt brännverktyg för att bränna in symbolen med Ranieres initialer. Det tog 20 till 30 minuter. Under flera timmar kunde man höra dämpade skrik från rummen och lukten av bränd vävnad.

— Jag grät själv hela tiden, och dissocierade från min kropp, hävdade Edmundson i sin intervju med New York Times.

Alla sexslavar användes inte av Raniere själv. Även den verksamheten var uppbyggd som ett pyramidföretag, där andra män och kvinnor längre bort från pyramidtoppen utnyttjade varandra, förmodligen oftast på kvinnornas bekostnad.

Att tjalla kunde leda till skandaler – eller döden
Som hållhake på sexobjekten togs många bilder och filmer på kvinnorna i alla möjliga situationer, för om någon skulle svika Mästaren skulle detta material offentliggöras. Det är sådan utpressning Allison Mack i veckan erkände sig skyldig till.

Men utpressning fungerar inte alltid. Kristen Snyder skulle ”berätta allt” för tidningen Albany Times i New York. Men hon dog av en skottskada strax innan intervjun. Det var självmord, avgjorde polisen snabbt. Det fanns ju ett avskedsbrev.

Karen Unterreiner.

2017 bröt den kanadensiska skådespelerskan Nicki Clyne sitt kontrakt med tv-serien Battlestar Galactica för att helt ägna sig åt sexkulten Nxivm som ”frälst” henne. För att kunna stanna hos Nxivm i USA gifte hon sig med Allison Mack. Under 2018 blev Clyne huvudperson i den mindre serien Personal Space om en rymdbesättning vars gruppterapisessioner sänds som dokusåpa-tv på jorden.

Producent för den serien är Karen Unterreiner, en av Ranieres sex- och samarbetspartners under många årtionden. Hon är den kvinna som anses ha varit duktigast på att leverera sexslavar åt Raniere, ända sedan 80-talet. Förmodligen förvaltar hon sina och Ranieres gemensamma egendomar medan han sitter i fängelse i väntan på fler åtal.

Men även den nu aktuella Allison Mack kom att arbeta med att identifiera och rekrytera kvinnor till sekten.

Ibland förekom hon i rekryteringsfilmer, ibland under varierande företagsnamn:

Daily Mail i Storbritannien rapporterade för exakt ett år sedan att Mack tog över ledningen av sekten när Raniere greps i Mexiko, bland annat för våldtäkt på en 12-åring.

Nu har Mack alltså erkänt utpressning av sexuell natur mot två kvinnor. Och ”prefekten” Nancy Salzman har genom åren samlat på sig allt fler advokater sedan hon misstänkts för trafficking, bland annat den prominente judiske brottmålsadvokaten David Stern. Nancy har erkänt sig skyldig till konspiration.

Över tjugo advokater har anlitats i turerna kring Nxivm och de är inte över ännu.

Nxivm når upp till Demokraternas partitopp
Hur många – och vilka – högdjur som har varit verksamma i Nxivm kommer förmodligen att offentliggöras. Viljan från federala myndigheter att utreda presidentkandidater som Hillary Clinton har varit påfallande låg, inte bara i fråga om hennes misstänkta inblandning i sextraffickingverksamhet, utan även i andra frågor.

Men ovan nämnda finansiärer för Nxivm, Clare och Sara Bronfman var också medlemmar i Bill och Hillary Clinton Global Intitiative (CGI). Det var också Nxivms CEO Nancy Salzman.

CGI ägnade sig bland annat åt barntrafficking och kidnappade barn från Haiti efter jordbävningskatastrofen där 2010 och från Mexiko att utnyttja som sexslavar.

Hillary Clinton.

Hillary har sluppit åtal för sextrafficking med barn stulna på Haiti men några av hennes medhjälpare fick ta lite smällar i skandalerna som började rullas upp 2016 innan de tystades ned eller självdog.

En och annan journalist dog också. Det mest uppmärksammade mordet – som inte har klarats upp – skedde på Monica Petersen strax efter att hon upptäckt att Clinton Foundation ägnade sig åt sextrafficking från Haiti och kidnappade barn där.

Hillarys vänstra hand Laura Silsby greps när hon försökte föra över barn – enligt Wikipedia 33 barn, de flesta inte ens föräldralösa – över gränsen från Haiti.

T v den mördade Monica Petersen, t h barntraffickern Laura Silsby.

Hillarys man Bill Clinton umgicks tidigare med den ökände judiske mångmiljardären Jeffrey Epstein och reste många gånger – flera av dem utan livvakter – till Epsteins privata ö i hans flygplan – i folkmun kallad Lolitaexpressen för att man fraktade rika och inflytelserika män och underåriga flickor till ön där orgier hölls.

Inte ens när Hillary förlorade valet brydde sig FBI om att offentliggöra eventuella förundersökningar mot Hillary och Bill Clinton.

Kirsten Gillibrand.

Den 17 mars i år tillkännagav demokraten Kirsten Gillibrand att hon tänker bli president i USA 2020. Hon svär att hon inte känner till Nxivm, men hennes pappa Doug Rutnik tillhörde sekten och till och med arbetade för dem, vilket domstolsprotokoll visar.

Nxivm donerade dessutom stora summor kampanjpengar till Hillary Clinton och Demokratiska partiet inför senaste valet. Att Gillibrand inte skulle känna till Nxivm – och eventuellt själv ha sett sekten inifrån – hålls av de flesta seriösa journalister för otroligt.

Kanske för att inte skada demokraternas chanser att krossa Donald Trump i nästa val har det ännu heller inte rullats upp i större medier, utom av det republikanskt färgade Fox News. Men troligen finns mycket mer att hämta för den skjutjärnsreporter som är hungrig på fler skandaler kring Nxivm, den judiska makten och det politiska toppskiktets kopplingar till degenerat sex, våld och kriminalitet.

Källor:
Allison Mack erkänner brott i sexsekten Nxivm
EXCLUSIVE: Smallville actress Allison Mack takes control of branding cult Nxivm after arrest of leader Keith Raniere as it’s revealed he had sex with a 12-year-old dogwalker and forced a follower to run headfirst into a tree
One more lawyer for Nancy – top criminal defense lawyer David Stern; NXIVM lawyers now total 18 [and counting]
What is Gillibrand hiding about her relationship with NXIVM sex cult?
NXIVM Leader Keith Raniere Hit With Child Pornography Charges, Co-Founder Nancy Salzman Pleads Guilty to Conspiracy
NXIVM’s Jewish Connection
Allison Mack, Jewess
Wayback Machine/Do not miss this article 2
Wikipedia/Bronfman family
NXIVM’s Lauren Salzman Admits to Enslaving Woman for 2 Years
Hillary Clinton Accepted $30,000 Donation From NXIVM Child Sex Cult
Clintons’ Connection to Laura Silsby Discovered?
Allison Mack and sex slaver Raniere may have trafficked teen girls from Chihuahua, Mexico
Nicki Clyne quit acting, broke her contract with Battlestar Galatica producers to join NXIVM mission full time
Court papers show Gillibrand’s father worked for Nxivm sex cult: report


  • Publicerad:
    2019-04-16 13:00