USA. Nordfront tipsar här om en film som går igenom det kryptiska materialet i Podesta-mejlen och som spekulerar om det kan ha varit kodspråk för att mörka organiserat sexuellt utnyttjande av barn.

I kölvattnet av Wikileaks läckta e-mejl som tillhör John Podesta, chefen över Demokraternas presidentkampanj, har många uppmärksammat det som visat sig vara ett kodspråk i flera av mejlen och att detta kan vara kopplat till aktiviteter av sexuell natur.

En brittisk Youtube-bloggare med namnet ”Reality Calls” går i en video igenom materialet i mejlen och sätter det i samband med andra bevis och tillfälligheter som antyder att den politiska eliten i Washington DC i USA kan ha varit inblandade i en pedofilring.

Fallet, som i sociala medier och på alternativa nyhetssidor kallas för #PizzaGate, blir av gammelmedia anklagade för att sprida ”falska nyheter”. Den mycket populära nyhetssidan Reddit stängde nyligen ner en sida som användes till att undersöka fallet med argumentet att de inte tillåter ”häxjakter”.

Se videon som är runt 22 minuter lång här nedanför och avgör själv om du tycker att fallet verkar misstänksamt eller inte.


  • Publicerad:
    2016-11-27 22:10