USA. En självutnämnd pedofil vill att pedofili ska accepteras på samma sätt som andra sexuella läggningar.

pedo

Den självutnämnde pedofilen Todd Nickerson har uppmärksammats av en amerikansk nättidning. Nickerson säger att han ”inte skäms” över att han sexuellt attraheras av barn då han menar att han inte ger efter för sina lustar.

Den 43-årige grafiska designern, som föddes med en hand och har en protes, menar att pedofili bör accepteras som en sexuell läggning och att han arbetar för att förändra samhällets syn på människor som sexuellt attraheras av barn. Han är moderator på nätforumet ”VirPed” där medlemmar kallar varandra för ”etiska pedofiler” eller ”guldstjärniga pedofiler”.

Nickerson kom offentligt ut som pedofil i en blogg för den kulturmarxistiska nättidningen Salon i september 2015. I ett videoklipp beskriver den pedofile mannen ett möte med ett flickebarn som ledde till att han fick utlösning. Videon har gjorts på ett mycket störande sätt och kan uppfattas som ren marknadsföring av pedofili.

Även om Todd Nickerson förnekar att han ska ha utnyttjat barn medger han att han upplevt ett ögonblick av frestelse när han var barnvakt åt en femårig flicka.

Han medger också att han tidigare har varit medlem i det som han kallar för ”osunt pedofiliskt forum” där han påstod att barn inte nödvändigtvis far illa av sexuell kontakt med vuxna.

Se klippet nedanför: OBS! Nordfront varnar för sjukt innehåll!

Källor:
Selverklært pedofil jobber for normalisering av sin legning
’I’m not a monster’ One-armed ‘virtuous paedophile’ reveals he is ‘not ashamed’ of being sexually attracted to children as young as THREE


  • Publicerad:
    2016-11-21 08:50