ENGLAND. En 15-årig flicka slapp fängelse efter att hon knivstuckit mannen som utsatte henne för sexuella övergrepp när hon var åtta år.

En 15-årig flicka inställde sig nyligen i rätten i Bradford i England åtalad för att ha knivstuckit en 56 år gammal man i bröstet. Orsaken till angreppet var att flickan hade blivit sexuellt utnyttjad av mannen när hon var åtta år gammal.

Flickan förklarade i rätten att hennes liv blev ödelagt efter övergreppet. Det blev inte heller bättre av att pedofilen enbart dömdes till samhällstjänst. Flickan säger även att hon varit rädd för att mannen skulle utsätta henne för nya övergrepp.

Hämndattacken mot mannen skedde förra året då flickan var 14 år gammal. Hon gick då till angrepp mot mannen med en kniv och högg honom i bröstet. Efter angreppet gick hon till polisen. Polisen skickade snabbt en ambulans till platsen och lyckades därmed rädda mannens liv.

Domaren i detta fallet erkände att domen mot pedofilen hade varit allt för milt och vägrade därmed att döma flickan till att betala skadestånd och att hamna i fängelse.

— Om någon försöker tvinga dig till att betala skadestånd ska jag personligen täcka det för dig, sa domaren.

Flickan blev dömd till två års uppföljning på ett rehabiliteringscenter för ungdomar.

Källa:
Slapp fengsel etter hevnangrep på pedofil


  • Publicerad:
    2016-04-21 08:40