USA. En livstidsdömd pedofil som våldtagit sin tvååriga systerdotter och haft samlag med en 14-årig flicka uppger att han ”inte är ledsen” för vad han gjort. Mannen smittade sin systerdotter och den 14-åriga flickan med HIV, herpes och klamydia. Samtidigt ska mannen ha gjort flickan gravid.

Den livstidsdömde pedofilen David Wilson har under åtskilliga gånger förgripit sig sexuellt på sin tvååriga systerdotter och haft samlag med en annan 14-årig flicka i Texas, USA. Båda två har blivit smittade med HIV, herpes och klamydia. Systerdottern har på grund av detta fått genomgå rekonstruktiv kirurgi medan den 14-åriga flickan uppges vara gravid med Wilsons barn.

Den 34-årige pedofilen och våldtäktsmannen säger att han inte ångrar det han gjort och att han heller inte är ledsen över att ha smittat barnen med HIV. Den äldre flickan uppger att hon lärt känna Wilson genom en familjemedlem och att de brukade ha samlag i närheten av hennes skola i mannens bil.

Wilson har tidigare dömts för att ha våldtagit en tonåring i Harris County, Texas, år 2005. Mannen har erkänt att han har haft kontakt med fler minderåriga förut och att han har haft sex med flera kvinnor trots sina allvarliga könssjukdomar.

Källa:
‘I’m not sorry’: Texas man gets life in jail for infecting 23-month-old baby, teen with HIV


  • Publicerad:
    2016-03-20 13:15