Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Italienska ”nationalister” omfamnar globalismen

Överger motstånd mot EU och Nato, ska närma sig USA ”Nationalist”-koalitionen förväntas regera i höst.

transnistriens flagga

Transnistrien vill lämna Moldavien

Moldavien ansöker om medlemskap i EU Utbrytarrepubliken vill närma sig Ryssland.

Flera av de misstänkta för mordet på Haitis president ska ha varit informatörer åt USA

AMERIKA. Vissa av männen misstänkta för förra veckans mord på Haitis president har kopplingar till amerikanska myndigheter.

Iran varnar för falsk flagg-attacker i syfte att starta krig

UTRIKES. Irans utrikesminister menar att Israel och USA försöker hitta på en anledning att starta ett krig med hans land. Han pekar på att en plötslig falsk flagg-attack kan dra in alla tre staterna i ett blodigt krig.

Fyra kineser gripna i USA – misstänkta för viseringsbedrägeri

UTRIKES. Fyra kinesiska forskare har gripits i USA, misstänkta för viseringsbedrägeri. Anledningen är att de misstänks ha bakgrund inom den kinesiska försvarsmakten, folkets befrielsearmé.

Libyen – del 3 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia. Del tre fokuserar på de fortsatta konflikterna i Libyen efter Kaddafis fall samt den politiska och demografiska situationen i grannländerna och Afrika i stort.

Libyen – del 2 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia. Del två fokuserar på panarabismen samt Muammar al-Kaddafi, dennes väg till makten och slutligen hans fall.

Libyen – del 1 av 3

LIBYEN. Johan Persson går i den här tredelade artikelserien igenom allt man behöver veta om Libyens historia; en historia som mynnar ut i den konflikt som nu pågår i landet efter Kaddafis död.

Kineser tjänar pengar på folkmordet – marknadsför gummibåtar som “flyktingbåtar”

UTRIKES. Kinesiska webbsidor kritiseras för att sälja farliga båtar som människosmugglare sedan använder för att frakta så kallade flyktingar över Medelhavet.

Motståndsrörelsen i Tyskland och Bulgarien

TYSKLAND-BULGARIEN. Under dagen hålls nationella demonstrationer i både Tyskland och Bulgarien. Motståndsrörelsen har en svensk delegation på plats i varje land och Nordfront kommer här att kontinuerligt skriva om vad som händer i Tyskland och Bulgarien. Liveuppdatering avslutad (20:30).

Putin vill ta fram skärpta regler för “surrogatsprit”

UTRIKES. Rysslands president vill nu att den så kallade ”surrogatspriten” ska begränsas efter att 62 personer i Sibirien omkommit efter att ha druckit sig berusade på giftig badolja.

Polisen slår till mot den misstänkta terroristens bostadsort

TYSKLAND. Tysk polis är nu på jakt efter den tunisier som misstänks ligga bakom terrordådet i Berlin och har slagit till mot bostadsorten där han är skriven.

Donald Trump i blåsväder efter videoklipp från 2005

USA. Etablerad massmedia riktar hård kritik mot Republikanernas presidentkandidat Donald Trump efter att ett videoklipp från år 2005 publicerats där man hör presidentkandidaten tala i vulgära termer om kvinnor generellt.

Yahoo övervakade mejl åt FBI

ÖVERVAKNING. En rapport har tagits fram om att Yahoo har samarbetat med FBI. Flera typer av textsträngar och olika typer av meddelanden har lagts till i företagets filter och sedan har de flaggade mejlen skickats vidare till FBI. Yahoo förnekar och hävdar att man är ett ”laglydigt företag”, vad det nu innebär i världens största rättshaveri? Återigen får vi en tankeställare kring det organiserade IT-spioneriet från USA.

USA anklagar Ryssland för hackerattack

UTRIKES. Den amerikanska regeringen går nu ut och formellt anklagar Ryssland för den hackerattack som ledde till att en stor del av Demokraternas mejlkonversationer läckte ut. Bland annat återfanns bland dessa konversationer privata mejl från Hillary Clintons epost.

USA bygger drönarbas i Afrika

AFRIKA. USA kommer att utöka sina militära operationer i nordvästra Afrika. Genom byggandet av en ny drönarbas kommer man kunna utföra fler bombningar och spionuppdrag i området som omfattar Libyen, Mali och Nigeria. Återigen anges kriget mot islamister och terrorgrupperingar som anledningen.

“Israel har 200 kärnvapen riktade mot Iran”

UTRIKES. Hackare har nu läckt information angående Israels misstänkta kärnvapenarsenal. I mejlkonversationen mellan USA:s före detta utrikesminister och en vän till honom så framgår det att Israel har 200 kärnvapen riktade mot Iran.

Transa blir första “kvinnliga” soldat i Storbritannien

DEKADENS. Den brittiska armén har nu fått sin första ”kvinnliga” soldat. En transa som kallar sig själv för Chloe Allen.

Hillary Clinton kollapsar under 9/11-ceremoni

USA. Idag hölls en minnesceremoni i New York där offren för 9/11-attackerna hedrades. Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton tvingades dock lämna tillställningen som enligt hennes kampanjtalesman berodde på värmeslag. En dramatisk film från händelsen visar hur en till synes kollapsad Clinton blir buren in i en bil.

Trump leder över Clinton i ny mätning!

USA. I en ny opinionsundersökning från Reuters/Ipsos framgår det att den republikanske presidentkandidaten Donald Trump leder över demokraternas presidentkadidat Hillary Clinton.

Stödet för Merkel rasar – AfD går framåt

TYSKLAND. Stödet för den tyska förbundskanslern Angela Merkel rasar samtidigt som det invandringskritiska partiet Alternative für Deutschland går starkt framåt och ser ut att komma in i förbundsdagen.

Le Pen lovar folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU

FRANKRIKE. Front Nationals partiledare Marine Le Pen lovar att hon kommer att utlysa en folkomröstning om Frankrikes medlemskap i EU om hon vinner presidentvalet nästa år.

“The Punisher” Duterte ställer in utlandsbesök efter bomb

UTRIKES. Filippinernas president Rodrigo Duterte, som även kallas för ”The Punisher” för sin hårdföra linje mot narkotikahandeln, ställer nu in sitt första utlandsbesök som president efter ett bombdåd i hemstaden Davao.

Anna Kinberg Batra åker till Israel för att “förbättra relationen”

UTRIKES. Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra åker nästa vecka till Israel och Palestina. Syftet med resan uppges vara att “förbättra relationen” mellan Sverige och Israel.

Veronica Palm poserar med kommunister i Angola

SOCIALDEMOKRATERNA. Den historiskt omdömeslösa socialdemokraten Veronica Palm är nu igång igen. Denna gång är hon på besök hos det kommunistiska regeringspartiet MPLA:s kongress i Angola. Partiet har sin grund i marxism-leninism och anklagas från internationellt håll för flera oegentligheter.

Syrisk professor: Sexattackerna i Köln var menade att förödmjuka tyska män

MÅNGKULTUR. En syrisk professor sa nyligen i en intervju att sexattackerna i tyska Köln var menade att förödmjuka tyska män. Han säger även att främlingarna ville ”bestraffa” de tyska kvinnorna eftersom de är ”slampor” i deras ögon.

Afghansk man sålde sin egen dotter för en get och en säck ris

UTRIKES. En afghansk fader sålde nyligen sin egen 6-åriga dotter till en 55-årig man, som också är imam, för bland annat en get och en säck ris.

Ny studie: Astma mycket ovanligt hos Amishfolket

HÄLSA. Enligt en ny amerikansk studie drabbas barn hos Amishfolket i USA sällan av astma. Anledningen verkar vara att de har en traditionell livsstil med boskapsdjur nära inpå.

Orbán: ”Vi behöver inga invandrare”

UNGERN. På en presskonferens, med Österrikes kansler Christian Kern och efter mordet på en präst I Normandy, så uttalar sig Ungerns premiärminister Viktor Orban återigen kritiskt till invasionen av Europa. Han säger bland annat att ”flyktingarna” är ett gift och att de inte behövs.

Donald Trump: Hillary Clinton ägs av Wall Street!

USA. Republikanernas populäre presidentkandidat Donald Trump riktar nu hård kritik mot Hillary Clinton efter att hon utnämnts till Demokraternas presidentkandidat. ”Hon ägs av Wall Street!” kommenterar han bland annat.

Justin Bieber vägrar att spela i film på grund av bögscen

UTRIKES. Den kände artisten och sångaren Justin Bieber vill inte vara med i ett filmprojekt då hans karaktär har sex med en annan man. Han tänker inte gå med på att spela rollen förrän bögscenen tas bort helt.

Merkel är fast beslutsam att förinta det tyska folket

TYSKLAND. Trots den senaste tidens terrordåd i Tyskland så uppger landets förbundskansler Angela Merkel att folkmordspolitiken kommer att fortgå i oförminskad takt.

300 knarklangare avrättade i Filippinerna på order av presidenten

UTRIKES. Runt 300 knarklangare i Filippinerna har hitintills dödats i landet. Detta efter att presidenten för ett tag sedan uppmanat landets myndigheter och invånare att döda knarklangare på fläcken.

IMF-chefen ställs inför rätta

UTRIKES. IMF-chefen Christine Lagarde ställs nu inför rätta misstänkt för brott under sin tid som finansminister i Frankrike. Lagarde hävdar att hon är oskyldig.

Rekordmånga transsexuella barn i Storbritannien

STORBRITANNIEN. Det har skett en lavinartad ökning av transsexuella barn i Storbritannien. Barn så unga som tre år lider nu av könsdysfori och skolorna kämpar för att anpassa sig.

Storbritanniens nye premiärminister räknar med inhemska terrordåd

STORBRITANNIEN. Landets premiärminister Theresa May har kallat regeringen till ett krismöte och menar på att terrordåd i Storbritannien är att vänta.

Trumps vicepresident klar

USA. Efter många spekulationer är det nu klart. Republikanernas presidentkandidat Donald Trump väljer den okände Indiana-guvernören Mike Pence som vicepresident.

“Rasistbild” förargar isländska fotbollsförbundet

FOTBOLLS-EM. Det danska nationalistpartiet Danskernes Parti har lagt ut en bild på sin Facebooksida från fotbolls-EM som inte uppskattas av det isländska fotbollsförbundet. På bilden syns flera svarta spelare som spelar för det franska landslaget tillsammans med den isländska lagkaptenen Aron Gunnarsson.

“Ville döda vita människor”

USA. Fem polismän sköts till döds och ytterligare sju poliser vårdas nu för skador de ådragit sig, när fyra gärningsmän öppnade eld under en Black Lives Matter-demonstration i Dallas, USA.

Arga tyskar jagade ut Tysklands president ur Sachsen

TYSKLAND. På Youtube sprids just nu ett klipp där arga invånare i Sachsen jagar ut Tysklands president ur den tyska staten samtidigt som de skriker ”Folkförrädare!” åt honom.