UNGERN. På en presskonferens, med Österrikes kansler Christian Kern och efter mordet på en präst i Normandie, så uttalar sig Ungerns premiärminister Viktor Orbán återigen kritiskt till invasionen av Europa. Han säger bland annat att ”flyktingarna” är ett gift och att de inte behövs.

Tidigare i veckan höll Viktor Orbán en presskonferens tillsammans med Österrikes kansler Christian Kern. Han uttryckte sig där kritiskt till den pågående invasionen.

— Ungern behöver inte en enda migrant för att ekonomin ska fungera, för att befolkningen ska klara sig eller för att landet ska ha en framtid, säger Orbán.

Han anser att det inte behöver finnas någon gemensam migrationspolicy inom EU och menar att de som vill ha invandrare får ta dem, Ungern behöver inga. Orbán hänvisar också till de ökade terrorattackerna i Europa den senaste tiden och tillägger att varje ”flykting” som vi tar in betyder en ökad risk för terrordåd och för säkerheten i samhället.

— Migrationen är ett hot och kommer att öka brottsligheten och terrorismen. På en stor skala så kommer den ändra formen av Europas kultur och den kommer förstöra alla nationers kulturer, sa Orbán i ett tal som hölls tre dagar innan presskonferensen.

Han fortsätter med att påpeka att det riktiga hotet kommer inte ifrån Mecca utan från Bryssel. Att det är byråkraterna i Bryssel som är det verkliga problemet, inte Islam.

— Det räcker inte med att sakta ned invandringen, den måste stoppas helt. Egyptens befolkning kommer att öka från 90 miljoner till 138 miljoner till 2050, Nigeria från 186 till 390 miljoner, Uganda från 38 till 93 miljoner och Etiopien from 102 till 228 miljoner. Detta måste få ett stopp, för migration på denna skala kommer att förgöra oss, säger Orbán.

Källor:
Orbán: “Migrants” a Poison, and EU a Threat
Viktor Orbán says migrants are “poison” and “not needed”


  • Publicerad:
    2016-07-29 22:05