Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Stora plakat varnar för George Soros i Ungern – “antisemitism” enligt multimiljardären

Av Redaktionen, 2017-07-12
redaktionen@nordfront.se

UNGERN. Stora plakat som varnar för George Soros försök att få Ungern att förstöra landet med massinvandring är ”antisemitism” och ”nazism” enligt den judiske multimiljardären själv.

Soros möter motstånd i Ungern

Under den senaste ”flyktingkrisen” försåg den judiske multimiljardären George Soros ”flyktingar” med kartor och vägledning om hur man tar sig till bland annat Sverige och bära sig åt för att få stanna kvar. Soros är känd för att ha lagt ner otaliga miljoner kronor på att få västvärlden att förstöra sina nationer och göra massinvandring och mångkultur till ”det nya normala”.

Nu vill Soros att även Ungern öppnar upp för globalism och massinvandring, men dessa försök har stött på motstånd från den ungerska regeringen. Istället varnar man nu för den George Soros-ledda propagandan. På stora plakat i hela landet finns nu en bild på riskkapitalisten med den tillhörande texten: ”Låt oss göra så att inte Soros får sista skrattet”.

Soros har nu svarat på detta genom beprövad judisk taktik som går ut på att anklaga den som kritiserar judar för ”antisemitism” och hänvisa till påstådda massmord på judar. Kampanjen påminner om ”Europas mörkaste tid”, säger Soros i ett uttalande och syftar på ”förintelsen”.

”Jag är orolig av den nuvarande ungerska regimen användande av antisemitisk bildkonst som en del av sin medvetna desinformationskampanj”, säger George Soros som dock inte utvecklar vad som är antisemitisk.

Ungerns premiärminister Viktor Orban har tidigare kallat den judiske riskkapitalisten för ”ett gigantiskt rovdjur som simmar i vattnet” samt vidtagit diverse politiska och juridiska åtgärder mot hans subversiva politiska arbete i landet.

Källa:
George Soros compares Hungarian government campaign against him to Nazi propaganda


  • Publicerad:
    2017-07-12 13:10