UTRIKES. Under ett tal gick Ungerns premiärminister Viktor Orbán ut och varnade för att europeiska länder kommer att sluta existera om Europa inte vaknar upp och ser sanningen gällande invandringen.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán gick till kraftig attack mot massinvandringen som pågår till europeiska länder och varnade under sitt årliga tal för att Europa står inför ett enormt existentiellt hot om man inte vaknar upp till sanningen om massinvandringen. Han varnade även att en del länder helt och hållet kommer att sluta att existera om inget görs för att vända på trenden.

— Mörka moln hopar sig över Europa på grund av invandringen. Länder kommer att upphöra att existera, väst kommer att falla, medan Europa inte ens inser att det har invaderats, sa Orbán.

Orbán gick även till kraftig kritik mot EU som kontinuerligt hotat samt provocerat medlemsländer som inte accepterat Bryssels vansinnespolitik om vidöppna gränser även för icke-européer. Framförallt fick de västeuropeiska länderna motta kritik för att konstant pressa östeuropeiska länder till en politik som inte gynnar folket. Han passade samtidigt på att lyfta fram EU-byråkraternas hat mot traditionella kristna värderingar som är djupt rotade i framförallt Östeuropa.

— De vill att vi ska anamma den politik som gjort dem till invandringsländer, som har försvagat kristendomen och bidragit till spridningen av islam … Kristendomen är Europas sista hopp, menade premiärministern.

Under talet som i mångt och mycket inledde slutspurten i de ungerska valkampanjerna inför valet som hålls i april månad tog Orbán tillfället i akt att lyfta fram hotet som judiska ”filantroper” såsom George Soros utgör för europeiska länder. Enligt Orbán är kampen mot framförallt Soros en central del i kampen mot invandring och överstatliga påtryckningar från FN och EU.

Källa:
Orbán: Kristendomen är Europas sista hopp


  • Publicerad:
    2018-02-19 11:05